Citronmarinerad matjes

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 1 timme
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (6)
  • 400 g matjesfilé
  • 0.5 dl rapsolja
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 0.5 hackad rödlök
  • 2 msk hackad dill
  • Till servering:
  • 1 stort hårt bröd

Gör så här

  1. Låt sillen rinna av. Blanda olja, citron, lök och dill. Lägg i sillen. Låt sillen marinera någon timme eller över natten i kylen.
  2. Serveras på en bit hårt bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Inlagd sill

(15)

Krämig wasabisill

(6)

Krämig koriander- och chilisill

(2)

Inlagd rödbets- och ingefärssill

(0)

Crostini med mozzarella och grillad paprika

(0)

Sill med dijonsenap, dragon och timjan

(0)

Enkla gravlaxbakelser

(3)

Bowl med sashimilax

(4)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 400 g matjesfilé
  • 0.5 dl rapsolja
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 0.5 hackad rödlök
  • 2 msk hackad dill
  • Till servering:
  • 1 stort hårt bröd

Citronmarinerad matjes

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 1 timme
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Låt sillen rinna av. Blanda olja, citron, lök och dill. Lägg i sillen. Låt sillen marinera någon timme eller över natten i kylen.
  2. Serveras på en bit hårt bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Inlagd sill

(15)

Krämig wasabisill

(6)

Krämig koriander- och chilisill

(2)

Inlagd rödbets- och ingefärssill

(0)

Crostini med mozzarella och grillad paprika

(0)

Sill med dijonsenap, dragon och timjan

(0)

Enkla gravlaxbakelser

(3)

Bowl med sashimilax

(4)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies