Chokladbollar med dopp

Chokladbollar med dopp

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(35)

Extra lyxiga chokladbollar som doppas i choklad och toppas med kokos.

Tillagningstid: 20 minuter
14 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 250 g rumsvarmt smör
  • 2 dl strösocker
  • 7 dl havregryn
  • 0.75 dl kakao
  • 2 msk vaniljsocker
  • 2 msk svalt starkt kaffe
  • Överdrag:
  • 200 g mörk choklad
  • 200 g kokosflingor

Gör så här

  1. Blanda smör och socker.Tillsätt övriga ingredienser och blanda till en jämn röra.Använd gärna elvisp.
  2. Rulla chokladbollar. Låt vila under plastfolie i kyl i 30 min.

Överdrag

  1. Smält chokladen i vattenbad eller mikrovågsugn. Rulla bollarna i smält choklad.
  2. Häll ut lite i taget av kokosflingornapå en tallrik. Rulla de chokladdoppade bollarna i kokos.Fyll på ibland med kokos så att det finns nya flingor att rulla i.
Chokladbollar med dopp
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 250 g rumsvarmt smör
  • 2 dl strösocker
  • 7 dl havregryn
  • 0.75 dl kakao
  • 2 msk vaniljsocker
  • 2 msk svalt starkt kaffe
  • Överdrag:
  • 200 g mörk choklad
  • 200 g kokosflingor

Chokladbollar med dopp

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(35)

Extra lyxiga chokladbollar som doppas i choklad och toppas med kokos.

Tillagningstid: 20 minuter
14 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda smör och socker.Tillsätt övriga ingredienser och blanda till en jämn röra.Använd gärna elvisp.
  2. Rulla chokladbollar. Låt vila under plastfolie i kyl i 30 min.

Överdrag

  1. Smält chokladen i vattenbad eller mikrovågsugn. Rulla bollarna i smält choklad.
  2. Häll ut lite i taget av kokosflingornapå en tallrik. Rulla de chokladdoppade bollarna i kokos.Fyll på ibland med kokos så att det finns nya flingor att rulla i.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



NettNett

2014-06-15

Krispiga, mjuka och med lagom smak - har ALLT!