Chokladbollar med dopp

Betyg (1-5):
3.25 (28 betyg)

Extra lyxiga chokladbollar toppade med kokos.

Tillagningstid: 20 minuter
14 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 250 g rumsvarmt smör
  • 2 dl strösocker
  • 7 dl havregryn
  • 0.75 dl kakao
  • 2 msk vaniljsocker
  • 2 msk svalt starkt kaffe
  • Överdrag:
  • 200 g mörk choklad
  • 200 g kokosflingor

Gör så här

  1. Blanda smör och socker. Tillsätt övriga ingredienser och blanda till en jämn röra. Använd gärna elvisp.
  2. Rulla chokladbollar. Låt vila under plastfolie i kyl i 30 min.

Överdrag

  1. Smält chokladen i vattenbad eller mikrovågsugn. Rulla bollarna i smält choklad.
  2. Häll ut lite i taget av kokosflingorna på en tallrik. Rulla de chokladdoppade bollarna i kokos. Fyll på ibland med kokos så att det finns nya flingor att rulla i.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



NettNett

2014-06-15

Krispiga, mjuka och med lagom smak - har ALLT!

Liknande recept

Chokladpavlova med banan och hasselnötter

(4)

Varm chokladmjölk med kryddor

(0)

Chocolate chip cookies

(13)

Vit chokladtryffel

(37)

Björnbärstårta med chokladbotten och citronfyllning

(67)

Nötbräck med torkad frukt

(17)

Krämig chokladkaka

(9)

Choklad-, morots- och dadelbollar

(39)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 250 g rumsvarmt smör
  • 2 dl strösocker
  • 7 dl havregryn
  • 0.75 dl kakao
  • 2 msk vaniljsocker
  • 2 msk svalt starkt kaffe
  • Överdrag:
  • 200 g mörk choklad
  • 200 g kokosflingor

Chokladbollar med dopp

Betyg (1-5):
3.25 (28 betyg)

Extra lyxiga chokladbollar toppade med kokos.

Tillagningstid: 20 minuter
14 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda smör och socker. Tillsätt övriga ingredienser och blanda till en jämn röra. Använd gärna elvisp.
  2. Rulla chokladbollar. Låt vila under plastfolie i kyl i 30 min.

Överdrag

  1. Smält chokladen i vattenbad eller mikrovågsugn. Rulla bollarna i smält choklad.
  2. Häll ut lite i taget av kokosflingorna på en tallrik. Rulla de chokladdoppade bollarna i kokos. Fyll på ibland med kokos så att det finns nya flingor att rulla i.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



NettNett

2014-06-15

Krispiga, mjuka och med lagom smak - har ALLT!

Liknande recept

Chokladpavlova med banan och hasselnötter

(4)

Varm chokladmjölk med kryddor

(0)

Chocolate chip cookies

(13)

Vit chokladtryffel

(37)

Björnbärstårta med chokladbotten och citronfyllning

(67)

Nötbräck med torkad frukt

(17)

Krämig chokladkaka

(9)

Choklad-, morots- och dadelbollar

(39)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies