Chilistekt halloumi

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(77)

Tillagningstid: 10 minuter
10 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g tärnad halloumi
  • 1 msk smör
  • 1 msk olivolja
  • 1 finhackad röd chili
  • 0.5 citron, pressad saft

Gör så här

  1. Stek halloumin i smör och olja tillsammans med chilin. Stek på hög värme tills den fått en gyllene färg. Droppa över citron och servera. Rätten är lika god varm som kall.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Julius Caesar

2015-11-07

Du kan aldrig ha för mycket olivolja, lassa på bara!

Mary Jonsson Edman

2012-06-05

Jag skär haloumin i tunna skivor. Panerar med ägg och sesamfrön. Stek i smör och servera en fräsch sallad till. Supergott!

Lena

2012-06-05

Jag rör även ner röd currypasta och får en extra knorr av det!

zozan-2012-06

2012-06-04

jätte gott

Mia

2011-12-06

gott

Liknande recept

Spara recept

Fårostknyten

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Potatispizza

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Brötchen med lax och färskost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Äppeldipp

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Örtvåfflor med brie

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Ägg- och sillbakelse

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Semi-torkade tomater med basilika, hårdost

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Yoghurtsås med mynta

Betyg
Betyg
(16)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 400 g tärnad halloumi
  • 1 msk smör
  • 1 msk olivolja
  • 1 finhackad röd chili
  • 0.5 citron, pressad saft

Chilistekt halloumi

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(77)

Tillagningstid: 10 minuter
10 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek halloumin i smör och olja tillsammans med chilin. Stek på hög värme tills den fått en gyllene färg. Droppa över citron och servera. Rätten är lika god varm som kall.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Julius Caesar

2015-11-07

Du kan aldrig ha för mycket olivolja, lassa på bara!

Mary Jonsson Edman

2012-06-05

Jag skär haloumin i tunna skivor. Panerar med ägg och sesamfrön. Stek i smör och servera en fräsch sallad till. Supergott!

Lena

2012-06-05

Jag rör även ner röd currypasta och får en extra knorr av det!

zozan-2012-06

2012-06-04

jätte gott

Mia

2011-12-06

gott

Liknande recept

Spara recept

Fårostknyten

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Potatispizza

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Brötchen med lax och färskost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Äppeldipp

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Örtvåfflor med brie

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Ägg- och sillbakelse

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Semi-torkade tomater med basilika, hårdost

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Yoghurtsås med mynta

Betyg
Betyg
(16)