Chili- och vitlöksmarinerade gröna oliver

Chili- och vitlöksmarinerade gröna oliver

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

Gott plock till buffén.

Tillagningstid: 1 dygn + 10 min
10 portioner
  • 500 g gröna oliver med kärnor, på burk.
  • 2 urkärnade, hackade röda chili
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 0.5 pressad citron
  • 0.5 dl olivolja

Gör så här

  1. Blanda samtliga ingredienser i en bunke. Häll upp i väl rengjord burk med tättslutande lock. Låt oliverna marinera minst 1 dygn innan servering.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Chili- och vitlöksmarinerade gröna oliver
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 500 g gröna oliver med kärnor, på burk.
  • 2 urkärnade, hackade röda chili
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 0.5 pressad citron
  • 0.5 dl olivolja

Chili- och vitlöksmarinerade gröna oliver

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

Gott plock till buffén.

Tillagningstid: 1 dygn + 10 min
10 portioner

Gör så här

  1. Blanda samtliga ingredienser i en bunke. Häll upp i väl rengjord burk med tättslutande lock. Låt oliverna marinera minst 1 dygn innan servering.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!