Cheesy eggs – ostiga ägg
  • Tid 20 min
  • Ugn 200º

Cheesy eggs – ostiga ägg

3.39 (38 betyg)

Läckra små portionsomeletter toppade med den tomat.

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 4
  • Ugnstemperatur 200º

Ingredienser

6 portioner
  • 4 ägg
  • 400 g cottage cheese
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 körsbärstomater
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Vispa ihop ägg, cottage cheese och svartpeppar med en gaffel.

  2. 2

    Placera 6 stora muffinsformar i en muffinsplåt och klicka i smeten. Eller använd 6 små eldfasta formar till muffinsformarna.

  3. 3

    Toppa med en körsbärstomat. Grädda i ugnen 15–20 minuter.

Sätt ett betyg

4 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Jan

    Ska det bara vara 4 tomater att dela till 6 personer Jag är inte snål så jag tar 6 tomater

  • ema

    Verkligen gott. Jag hade bara 250g keso och tog tre ägg. Det blev nio stycken, tre stora och sex lite mindre. Tiden i ugnen stämde inte riktigt de behövde vara inne 25 minuter.

  • Britta/Webbredaktionen

    Det stämmer med 400 g keso, de ska var ostiga.

  • Nils

    Receptet förefaller felaktigt. 400 g Keso till 4 ägg låter väldigt mycket !