För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Borsséns barbeque breadsalad

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Sallad med päron och getost. Som klippt och skuren till det grillade.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • Dressing:
  • 0.75 dl olivolja
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 0.5 dl glaze och woksås eller sötsur sås
  • 0.5 krm nymald svartpeppar
  • Sallad:
  • 0.5 baguette eller ljust lantbröd
  • 0.5 msk olivolja
  • 0.5 finhackad röd lök
  • 0.5 skalad, tärnad gurka
  • 2 urkärnade, tärnade mogna päron
  • 125 g getost, skuren i mindre bitar
  • 100 g skuren romansallad eller rucola

Gör så här

  1. Börja med att vispa ihop ingredienserna till dressingen i samma skål som du ska servera ur. Ställ åt sidan.
  2. Pensla brödskivorna med lite olivolja på båda sidor och grilla dem gyllenbruna på grillen. Bröden kan alternativt rostas i brödrost utan olivolja men de får en godare träkolsarom om de grillas.
  3. Skär därefter bröden i grova krutongliknande bitar och vänd ner i dressingen.
  4. Tillsätt resterande ingredienser och blanda väl. Låt stå 5-10 minuter så att brödkrutongerna suger åt sig vätskan och så att smakerna blandas väl.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pizza med äpple och ädelost

(3)

Vegetarisk pizza bianco på grillen

(6)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(3)

Grillad filodegspizza med portabellosvamp

(5)

Nacho de lux med pulled pork

(10)

Kyckling och mozzarella i citronsirap

(105)

Baconpizza med fetaost och basilika

(20)

Enkel potatisgratäng

(12)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • Dressing:
  • 0.75 dl olivolja
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 0.5 dl glaze och woksås eller sötsur sås
  • 0.5 krm nymald svartpeppar
  • Sallad:
  • 0.5 baguette eller ljust lantbröd
  • 0.5 msk olivolja
  • 0.5 finhackad röd lök
  • 0.5 skalad, tärnad gurka
  • 2 urkärnade, tärnade mogna päron
  • 125 g getost, skuren i mindre bitar
  • 100 g skuren romansallad eller rucola

Borsséns barbeque breadsalad

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Sallad med päron och getost. Som klippt och skuren till det grillade.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Börja med att vispa ihop ingredienserna till dressingen i samma skål som du ska servera ur. Ställ åt sidan.
  2. Pensla brödskivorna med lite olivolja på båda sidor och grilla dem gyllenbruna på grillen. Bröden kan alternativt rostas i brödrost utan olivolja men de får en godare träkolsarom om de grillas.
  3. Skär därefter bröden i grova krutongliknande bitar och vänd ner i dressingen.
  4. Tillsätt resterande ingredienser och blanda väl. Låt stå 5-10 minuter så att brödkrutongerna suger åt sig vätskan och så att smakerna blandas väl.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pizza med äpple och ädelost

(3)

Vegetarisk pizza bianco på grillen

(6)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(3)

Grillad filodegspizza med portabellosvamp

(5)

Nacho de lux med pulled pork

(10)

Kyckling och mozzarella i citronsirap

(105)

Baconpizza med fetaost och basilika

(20)

Enkel potatisgratäng

(12)