Borsséns barbeque breadsalad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Sallad med päron och getost. Som klippt och skuren till det grillade.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • Dressing:
  • 0.75 dl olivolja
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 0.5 dl glaze och woksås eller sötsur sås
  • 0.5 krm nymald svartpeppar
  • Sallad:
  • 0.5 baguette eller ljust lantbröd
  • 0.5 msk olivolja
  • 0.5 finhackad röd lök
  • 0.5 skalad, tärnad gurka
  • 2 urkärnade, tärnade mogna päron
  • 125 g getost, skuren i mindre bitar
  • 100 g skuren romansallad eller rucola

Gör så här

  1. Börja med att vispa ihop ingredienserna till dressingen i samma skål som du ska servera ur. Ställ åt sidan.
  2. Pensla brödskivorna med lite olivolja på båda sidor och grilla dem gyllenbruna på grillen. Bröden kan alternativt rostas i brödrost utan olivolja men de får en godare träkolsarom om de grillas.
  3. Skär därefter bröden i grova krutongliknande bitar och vänd ner i dressingen.
  4. Tillsätt resterande ingredienser och blanda väl. Låt stå 5-10 minuter så att brödkrutongerna suger åt sig vätskan och så att smakerna blandas väl.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Baconpizza med fetaost och basilika

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Pizza med äpple och ädelost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Flatbread med julskinka och grönkålschips

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Prästostpaj toppad med dressad fänkål, granatäpple och dill

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Enkel potatisgratäng

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Filodegspizza med Västerbottensost och ansjovis

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Grillad filodegspizza med portabellosvamp

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Nacho de lux med pulled pork

Betyg
Betyg
(12)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • Dressing:
  • 0.75 dl olivolja
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 0.5 dl glaze och woksås eller sötsur sås
  • 0.5 krm nymald svartpeppar
  • Sallad:
  • 0.5 baguette eller ljust lantbröd
  • 0.5 msk olivolja
  • 0.5 finhackad röd lök
  • 0.5 skalad, tärnad gurka
  • 2 urkärnade, tärnade mogna päron
  • 125 g getost, skuren i mindre bitar
  • 100 g skuren romansallad eller rucola

Borsséns barbeque breadsalad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Sallad med päron och getost. Som klippt och skuren till det grillade.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Börja med att vispa ihop ingredienserna till dressingen i samma skål som du ska servera ur. Ställ åt sidan.
  2. Pensla brödskivorna med lite olivolja på båda sidor och grilla dem gyllenbruna på grillen. Bröden kan alternativt rostas i brödrost utan olivolja men de får en godare träkolsarom om de grillas.
  3. Skär därefter bröden i grova krutongliknande bitar och vänd ner i dressingen.
  4. Tillsätt resterande ingredienser och blanda väl. Låt stå 5-10 minuter så att brödkrutongerna suger åt sig vätskan och så att smakerna blandas väl.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Baconpizza med fetaost och basilika

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Pizza med äpple och ädelost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Flatbread med julskinka och grönkålschips

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Prästostpaj toppad med dressad fänkål, granatäpple och dill

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Enkel potatisgratäng

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Filodegspizza med Västerbottensost och ansjovis

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Grillad filodegspizza med portabellosvamp

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Nacho de lux med pulled pork

Betyg
Betyg
(12)