Borsséns barbeque breadsalad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Sallad med päron och getost. Som klippt och skuren till det grillade.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • Dressing:
  • 0.75 dl olivolja
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 0.5 dl glaze och woksås eller sötsur sås
  • 0.5 krm nymald svartpeppar
  • Sallad:
  • 0.5 baguette eller ljust lantbröd
  • 0.5 msk olivolja
  • 0.5 finhackad röd lök
  • 0.5 skalad, tärnad gurka
  • 2 urkärnade, tärnade mogna päron
  • 125 g getost, skuren i mindre bitar
  • 100 g skuren romansallad eller rucola

Gör så här

  1. Börja med att vispa ihop ingredienserna till dressingen i samma skål som du ska servera ur. Ställ åt sidan.
  2. Pensla brödskivorna med lite olivolja på båda sidor och grilla dem gyllenbruna på grillen. Bröden kan alternativt rostas i brödrost utan olivolja men de får en godare träkolsarom om de grillas.
  3. Skär därefter bröden i grova krutongliknande bitar och vänd ner i dressingen.
  4. Tillsätt resterande ingredienser och blanda väl. Låt stå 5-10 minuter så att brödkrutongerna suger åt sig vätskan och så att smakerna blandas väl.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Minipizzor med ricotta, lök och ansjovis

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Mandel- och parmesanfrikadeller med saffran och grönkål

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Panpizza

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Pizza med bresaola och kronärtskocka

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Sliders med halloumi och BBQ-sås

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Örtig parmesanpaj

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Sallad caprese

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Pizza med blomkål, tomat och gruyèreost

Betyg
Betyg
(15)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • Dressing:
  • 0.75 dl olivolja
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 0.5 dl glaze och woksås eller sötsur sås
  • 0.5 krm nymald svartpeppar
  • Sallad:
  • 0.5 baguette eller ljust lantbröd
  • 0.5 msk olivolja
  • 0.5 finhackad röd lök
  • 0.5 skalad, tärnad gurka
  • 2 urkärnade, tärnade mogna päron
  • 125 g getost, skuren i mindre bitar
  • 100 g skuren romansallad eller rucola

Borsséns barbeque breadsalad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Sallad med päron och getost. Som klippt och skuren till det grillade.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Börja med att vispa ihop ingredienserna till dressingen i samma skål som du ska servera ur. Ställ åt sidan.
  2. Pensla brödskivorna med lite olivolja på båda sidor och grilla dem gyllenbruna på grillen. Bröden kan alternativt rostas i brödrost utan olivolja men de får en godare träkolsarom om de grillas.
  3. Skär därefter bröden i grova krutongliknande bitar och vänd ner i dressingen.
  4. Tillsätt resterande ingredienser och blanda väl. Låt stå 5-10 minuter så att brödkrutongerna suger åt sig vätskan och så att smakerna blandas väl.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Minipizzor med ricotta, lök och ansjovis

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Mandel- och parmesanfrikadeller med saffran och grönkål

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Panpizza

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Pizza med bresaola och kronärtskocka

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Sliders med halloumi och BBQ-sås

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Örtig parmesanpaj

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Sallad caprese

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Pizza med blomkål, tomat och gruyèreost

Betyg
Betyg
(15)