
Bönsallad med chili
Betyg (1-5):
Ett fräscht och lättlagat tillbehör med lite styrka från röd chili.
Tillagningstid: 10 minuter
10 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- (9)
- 1.52 kg bönor av olika slag t ex stora vita bönor, black eye, berlotti, cannelinibönor
- 40 g blekselleri i tunna skivor
- 1 röd lök i tunna skivor
- 5 salladslökar i tunna skivor
- 2 urkärnade röda chili i tunna strimlor
- 1 dl storbladig persilja i tunna strimlor
- 1 dl olivolja
- 0.5 dl rödvinsvinäger
- 0.5 tsk svartpeppar, nymald
Gör så här
- Skölj bönorna i kallt vatten och låt dem rinna av ordentligt. Blanda med övriga ingredienser och smaka av med salt och peppar.
Liknande recept
Bönsallad med chili
Betyg (1-5):
Ett fräscht och lättlagat tillbehör med lite styrka från röd chili.
Tillagningstid: 10 minuter
10 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Skölj bönorna i kallt vatten och låt dem rinna av ordentligt. Blanda med övriga ingredienser och smaka av med salt och peppar.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
jenny
2012-01-08
bönsallad