Bloody mary-sill

Bloody mary-sill

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Prova denna moderniserade tomatsill, smaksatt med selleri och chili. Perfekt nyhet på julbordet.

Tillagningstid: 10 min
6 bufféportioner
  • 400 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 400 ml passerade tomater
  • 1 blekselleri, tunt skivad
  • 1 röd chili, tunt skivad
  • 2 salladslökar, tunt skivade
  • 1 lime, finrivet skal och pressad saft
  • 1 tsk nymalen svartpeppar

Gör så här

  1. Skär sillen i 2 cm stora bitar. Blanda de passerade tomaterna med selleri, chili, salladslök, lime och svartpeppar. Vänd ner sillen i såsen och låt stå minst 30 min före servering.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Bloody mary-sill
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 400 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 400 ml passerade tomater
  • 1 blekselleri, tunt skivad
  • 1 röd chili, tunt skivad
  • 2 salladslökar, tunt skivade
  • 1 lime, finrivet skal och pressad saft
  • 1 tsk nymalen svartpeppar

Bloody mary-sill

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Prova denna moderniserade tomatsill, smaksatt med selleri och chili. Perfekt nyhet på julbordet.

Tillagningstid: 10 min
6 bufféportioner

Gör så här

  1. Skär sillen i 2 cm stora bitar. Blanda de passerade tomaterna med selleri, chili, salladslök, lime och svartpeppar. Vänd ner sillen i såsen och låt stå minst 30 min före servering.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!