Biff eller entrecôte med pepparrubbing

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(8)

Tillagningstid: 40 minuter
Ugnstemperatur:150º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 800 g hel stek av biff eller entrecôte
  • Pepparrubbing:
  • 1 msk smulad grönpeppar
  • 2 msk flingsalt
  • 2 tsk grovmalen svartpeppar
  • 0.5 dl repad, färsk rosmarin

Gör så här

  1. Blanda ihop rubbingen och gnugga in den ordentligt i köttet. Grilla köttet runt om. Ha lock på grillen och reglera spjället så att det inte blir för varmt - köttet ska få en innertemperatur på 60° utan att det bränns på ytan.
  2. Har du inget lock: grilla biffen eller entrecôten runt om och ställ den sedan i ugnen i 150° tills köttet har en innertemperatur på 60°. Köttet kan gärna vila minst 5 minuter innan det skärs upp.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Köttfärspaté

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Koreanska revbensspjäll

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Lammspett

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Kallmarinerad fläskytterfilé med sötpotatisfries

Betyg
Betyg
(46)
Spara recept

Brysselkålsallad med knaprigt sidfläsk

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Hamburgare med bostondressing

Betyg
Betyg
(19)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 800 g hel stek av biff eller entrecôte
  • Pepparrubbing:
  • 1 msk smulad grönpeppar
  • 2 msk flingsalt
  • 2 tsk grovmalen svartpeppar
  • 0.5 dl repad, färsk rosmarin

Biff eller entrecôte med pepparrubbing

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(8)

Tillagningstid: 40 minuter
Ugnstemperatur:150º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ihop rubbingen och gnugga in den ordentligt i köttet. Grilla köttet runt om. Ha lock på grillen och reglera spjället så att det inte blir för varmt - köttet ska få en innertemperatur på 60° utan att det bränns på ytan.
  2. Har du inget lock: grilla biffen eller entrecôten runt om och ställ den sedan i ugnen i 150° tills köttet har en innertemperatur på 60°. Köttet kan gärna vila minst 5 minuter innan det skärs upp.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Köttfärspaté

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Koreanska revbensspjäll

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Lammspett

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Kallmarinerad fläskytterfilé med sötpotatisfries

Betyg
Betyg
(46)
Spara recept

Brysselkålsallad med knaprigt sidfläsk

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Hamburgare med bostondressing

Betyg
Betyg
(19)