Biff eller entrecôte med pepparrubbing

Betyg (1-5):
2.83 (6 betyg)

Tillagningstid: 40 minuter
Ugnstemperatur:150º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 5 st
  • 800 g hel stek av biff eller entrecôte
  • Pepparrubbing:
  • 1 msk smulad grönpeppar
  • 2 msk flingsalt
  • 2 tsk grovmalen svartpeppar
  • 0.5 dl repad, färsk rosmarin

Gör så här

  1. Blanda ihop rubbingen och gnugga in den ordentligt i köttet. Grilla köttet runt om. Ha lock på grillen och reglera spjället så att det inte blir för varmt - köttet ska få en innertemperatur på 60° utan att det bränns på ytan.
  2. Har du inget lock: grilla biffen eller entrecôten runt om och ställ den sedan i ugnen i 150° tills köttet har en innertemperatur på 60°. Köttet kan gärna vila minst 5 minuter innan det skärs upp.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra

(23)

Kycklingmackor caesar-style

(9)

Klassisk lasagne

(64)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(7)

Matkassens caesarsallad

(30)

Brunchplåt

(33)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(0)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(175)
5 st
  • Ingredienser 5 st
  • 800 g hel stek av biff eller entrecôte
  • Pepparrubbing:
  • 1 msk smulad grönpeppar
  • 2 msk flingsalt
  • 2 tsk grovmalen svartpeppar
  • 0.5 dl repad, färsk rosmarin

Biff eller entrecôte med pepparrubbing

Betyg (1-5):
2.83 (6 betyg)

Tillagningstid: 40 minuter
Ugnstemperatur:150º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ihop rubbingen och gnugga in den ordentligt i köttet. Grilla köttet runt om. Ha lock på grillen och reglera spjället så att det inte blir för varmt - köttet ska få en innertemperatur på 60° utan att det bränns på ytan.
  2. Har du inget lock: grilla biffen eller entrecôten runt om och ställ den sedan i ugnen i 150° tills köttet har en innertemperatur på 60°. Köttet kan gärna vila minst 5 minuter innan det skärs upp.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra

(23)

Kycklingmackor caesar-style

(9)

Klassisk lasagne

(64)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(7)

Matkassens caesarsallad

(30)

Brunchplåt

(33)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(0)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(175)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies