
Basilika- och krassesås
Betyg (1-5):
Perfekt sås på buffén. Passar till både laxen och rostbiffen.
Tillagningstid: 5 min
5 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 1 kruka färsk basilika
- 20 g smörgåskrasse
- 5 dl lätt crème fraiche
- 1 vitlöksklyfta, riven
- 1 tsk salt
Gör så här
- Mixa basilika och krasse med hälften av crème fraichen till fin grön färg.
- Rör ner resten av crème fraichen och smaka av med vitlök och salt.
Liknande recept
Basilika- och krassesås
Betyg (1-5):
Perfekt sås på buffén. Passar till både laxen och rostbiffen.
Tillagningstid: 5 min
5 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Mixa basilika och krasse med hälften av crème fraichen till fin grön färg.
- Rör ner resten av crème fraichen och smaka av med vitlök och salt.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!