Basilika- och krassesås

Betyg (1-5):
3 (2 betyg)

Perfekt sås på buffén. Passar till både laxen och rostbiffen.

Tillagningstid: 5 min
5 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 st
  • 1 kruka färsk basilika
  • 20 g smörgåskrasse
  • 5 dl lätt crème fraiche
  • 1 vitlöksklyfta, riven

Gör så här

  1. Mixa basilika och krasse med hälften av crème fraichen till fin grön färg.
  2. Rör ner resten av crème fraichen och smaka av med vitlök och salt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Bikarbonatsbröd med äpple och fänkål - Coop

(4)

Het grön Lassi - Coop

(0)

Rulltårta med kardemumma, jordgubbar och rabarber - Coop

(0)

Aubergine med saffransyoghurt - Coop

(0)

Sesamsill - Coop

(0)

Saffransvåfflor med hallon och grädde - Coop

(1)

Tandoorikyckling i pitabröd med raita - Coop

(13)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor - Coop

(20)
4 st
  • Ingredienser 4 st
  • 1 kruka färsk basilika
  • 20 g smörgåskrasse
  • 5 dl lätt crème fraiche
  • 1 vitlöksklyfta, riven

Basilika- och krassesås

Betyg (1-5):
3 (2 betyg)

Perfekt sås på buffén. Passar till både laxen och rostbiffen.

Tillagningstid: 5 min
5 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa basilika och krasse med hälften av crème fraichen till fin grön färg.
  2. Rör ner resten av crème fraichen och smaka av med vitlök och salt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Bikarbonatsbröd med äpple och fänkål - Coop

(4)

Het grön Lassi - Coop

(0)

Rulltårta med kardemumma, jordgubbar och rabarber - Coop

(0)

Aubergine med saffransyoghurt - Coop

(0)

Sesamsill - Coop

(0)

Saffransvåfflor med hallon och grädde - Coop

(1)

Tandoorikyckling i pitabröd med raita - Coop

(13)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor - Coop

(20)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies