Basilika- och krassesås

Betyg (1-5):
3 (2 betyg)

Perfekt sås på buffén. Passar till både laxen och rostbiffen.

Tillagningstid: 5 min
5 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 st
  • 1 kruka färsk basilika
  • 20 g smörgåskrasse
  • 5 dl lätt crème fraiche
  • 1 vitlöksklyfta, riven

Gör så här

  1. Mixa basilika och krasse med hälften av crème fraichen till fin grön färg.
  2. Rör ner resten av crème fraichen och smaka av med vitlök och salt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kardemumma- och citronkakor med lemon curd- grädde och bär - Coop

(10)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor - Coop

(20)

Rulltårta med kardemumma, jordgubbar och rabarber - Coop

(1)

Krämig wasabisill - Coop

(6)

Het grön Lassi - Coop

(0)

Saffransvåfflor med hallon och grädde - Coop

(1)

Sesamsill - Coop

(0)

Våfflor med blåbärsyoghurt - Coop

(5)
4 st
  • Ingredienser 4 st
  • 1 kruka färsk basilika
  • 20 g smörgåskrasse
  • 5 dl lätt crème fraiche
  • 1 vitlöksklyfta, riven

Basilika- och krassesås

Betyg (1-5):
3 (2 betyg)

Perfekt sås på buffén. Passar till både laxen och rostbiffen.

Tillagningstid: 5 min
5 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa basilika och krasse med hälften av crème fraichen till fin grön färg.
  2. Rör ner resten av crème fraichen och smaka av med vitlök och salt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kardemumma- och citronkakor med lemon curd- grädde och bär - Coop

(10)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor - Coop

(20)

Rulltårta med kardemumma, jordgubbar och rabarber - Coop

(1)

Krämig wasabisill - Coop

(6)

Het grön Lassi - Coop

(0)

Saffransvåfflor med hallon och grädde - Coop

(1)

Sesamsill - Coop

(0)

Våfflor med blåbärsyoghurt - Coop

(5)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies