Basilika- och krassekräm

Basilika- och krassekräm

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(17)

Härligt örtdoftande kräm med smak av basilika, persilja och vitlök.

Tillagningstid: 5 minuter
10 bufféportioner
  • 20 g krasse, 1 ask
  • 1 kruka basilika
  • 1 kruka persilja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 dl crème fraiche
  • 200 g färskost
  • 1 krm svartpeppar
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Lägg örter och vitlök i en bunke och mixa med hjälp av en mixerstav. Rör i crème fraiche och färskost. Smaka av med salt och peppar. Servera till den kalla fläskfilén på sidan 11.

Tips

Går bra att laga i förväg.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



yvonne

2012-07-01

fantastiskt gott till den kallmarinerade fläskfilen

Karin

2012-06-17

Jag använde Philadelfiaost, det blev gott

Checkbox Coop

2012-06-10

Färskost är keso.

M-L Z

2012-06-08

Färskost, vad är det?

Basilika- och krassekräm
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 20 g krasse, 1 ask
  • 1 kruka basilika
  • 1 kruka persilja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 dl crème fraiche
  • 200 g färskost
  • 1 krm svartpeppar
  • 0.5 tsk salt

Basilika- och krassekräm

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(17)

Härligt örtdoftande kräm med smak av basilika, persilja och vitlök.

Tillagningstid: 5 minuter
10 bufféportioner

Gör så här

  1. Lägg örter och vitlök i en bunke och mixa med hjälp av en mixerstav. Rör i crème fraiche och färskost. Smaka av med salt och peppar. Servera till den kalla fläskfilén på sidan 11.

Tips

Går bra att laga i förväg.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



yvonne

2012-07-01

fantastiskt gott till den kallmarinerade fläskfilen

Karin

2012-06-17

Jag använde Philadelfiaost, det blev gott

Checkbox Coop

2012-06-10

Färskost är keso.

M-L Z

2012-06-08

Färskost, vad är det?