Kålrabbi med gnocchi, basilika och parmesan

Kålrabbi med gnocchi, basilika och parmesan

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(19)

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 450 g kålrabbi
  • 500 g gnocchi
  • 1 msk olivolja
  • 50 g parmesanost, riven
  • 1 kruka basilika
  • 35 g pinjenötter, torrostade
  • 0.5 tsk svartpeppar

Gör så här

  1. Skala och tärna kålrabbin. Koka i saltat vatten tills den är nästan mjuk. Häll ner gnocchin de sista 2 minuterna. Sila av vattnet i ett durkslag.
  2. Vänd runt kålrabbi och gnocchi med olivolja, färskriven parmesan och basilikablad, toppa med pinjenötter och nymalen svartpeppar. Servera direkt.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Sven-Inge

2018-07-21

Lagom att äta en varm sommardag!

Liknande recept

Spara recept

Godaste köttbullarna

Betyg
Betyg
(5)
Kålrabbi med gnocchi, basilika och parmesan
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 450 g kålrabbi
  • 500 g gnocchi
  • 1 msk olivolja
  • 50 g parmesanost, riven
  • 1 kruka basilika
  • 35 g pinjenötter, torrostade
  • 0.5 tsk svartpeppar

Kålrabbi med gnocchi, basilika och parmesan

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(19)

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala och tärna kålrabbin. Koka i saltat vatten tills den är nästan mjuk. Häll ner gnocchin de sista 2 minuterna. Sila av vattnet i ett durkslag.
  2. Vänd runt kålrabbi och gnocchi med olivolja, färskriven parmesan och basilikablad, toppa med pinjenötter och nymalen svartpeppar. Servera direkt.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Sven-Inge

2018-07-21

Lagom att äta en varm sommardag!

Liknande recept

Spara recept

Godaste köttbullarna

Betyg
Betyg
(5)