Kålrabbi med gnocchi, basilika och parmesan
  • Tid 15 min

Kålrabbi med gnocchi, basilika och parmesan

4.06 (16 betyg)

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 7

Ingredienser

4 portioner
  • 450 g kålrabbi
  • 500 g gnocchi
  • 1 msk olivolja
  • 50 g parmesanost, riven
  • 1 kruka basilika
  • 35 g pinjenötter, torrostade
  • 0.5 tsk svartpeppar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Skala och tärna kålrabbin. Koka i saltat vatten tills den är nästan mjuk. Häll ner gnocchin de sista 2 minuterna. Sila av vattnet i ett durkslag.

  2. 2

    Vänd runt kålrabbi och gnocchi med olivolja, färskriven parmesan och basilikablad, toppa med pinjenötter och nymalen svartpeppar. Servera direkt.

Sätt ett betyg

1 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Sven-Inge

    Lagom att äta en varm sommardag!