
Kålrabbi med gnocchi, basilika och parmesan
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 15 min
4 portioner
- 450 g kålrabbi
- 500 g gnocchi
- 1 msk olivolja
- 50 g parmesanost, riven
- 1 kruka basilika
- 35 g pinjenötter, torrostade
- 0.5 tsk svartpeppar
Gör så här
- Skala och tärna kålrabbin. Koka i saltat vatten tills den är nästan mjuk. Häll ner gnocchin de sista 2 minuterna. Sila av vattnet i ett durkslag.
- Vänd runt kålrabbi och gnocchi med olivolja, färskriven parmesan och basilikablad, toppa med pinjenötter och nymalen svartpeppar. Servera direkt.
Kålrabbi med gnocchi, basilika och parmesan
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Gör så här
- Skala och tärna kålrabbin. Koka i saltat vatten tills den är nästan mjuk. Häll ner gnocchin de sista 2 minuterna. Sila av vattnet i ett durkslag.
- Vänd runt kålrabbi och gnocchi med olivolja, färskriven parmesan och basilikablad, toppa med pinjenötter och nymalen svartpeppar. Servera direkt.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2018-07-21
Lagom att äta en varm sommardag!
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Sven-Inge
2018-07-21
Lagom att äta en varm sommardag!