Basilika- och krassekräm

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(14)

Härligt örtdoftande kräm med smak av basilika, persilja och vitlök.

Tillagningstid: 5 minuter
10 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 20 g krasse, 1 ask
  • 1 kruka basilika
  • 1 kruka persilja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 dl crème fraiche
  • 200 g färskost
  • 1 krm svartpeppar
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Lägg örter och vitlök i en bunke och mixa med hjälp av en mixerstav. Rör i crème fraiche och färskost. Smaka av med salt och peppar. Servera till den kalla fläskfilén på sidan 11.

Tips

Går bra att laga i förväg.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



yvonne

2012-07-01

fantastiskt gott till den kallmarinerade fläskfilen

Karin

2012-06-17

Jag använde Philadelfiaost, det blev gott

Coop

2012-06-10

Färskost är keso.

M-L Z

2012-06-08

Färskost, vad är det?

Liknande recept

Spara recept

Korianderdressing

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Fruktig couscous med grillad kycklingfilé

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Rostade rotfrukter med saffransaioli

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Fruktkompott med ingefära och lime

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Salsa med lingon och äpple

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Kallmarinerad fläskytterfilé med sötpotatisfries

Betyg
Betyg
(46)
Spara recept

Krämig koriander- och chilisill

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Grahamskex med timjan och rosmarin med vispat smör

Betyg
Betyg
(2)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 20 g krasse, 1 ask
  • 1 kruka basilika
  • 1 kruka persilja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 dl crème fraiche
  • 200 g färskost
  • 1 krm svartpeppar
  • 0.5 tsk salt

Basilika- och krassekräm

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(14)

Härligt örtdoftande kräm med smak av basilika, persilja och vitlök.

Tillagningstid: 5 minuter
10 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg örter och vitlök i en bunke och mixa med hjälp av en mixerstav. Rör i crème fraiche och färskost. Smaka av med salt och peppar. Servera till den kalla fläskfilén på sidan 11.

Tips

Går bra att laga i förväg.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



yvonne

2012-07-01

fantastiskt gott till den kallmarinerade fläskfilen

Karin

2012-06-17

Jag använde Philadelfiaost, det blev gott

Coop

2012-06-10

Färskost är keso.

M-L Z

2012-06-08

Färskost, vad är det?

Liknande recept

Spara recept

Korianderdressing

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Fruktig couscous med grillad kycklingfilé

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Rostade rotfrukter med saffransaioli

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Fruktkompott med ingefära och lime

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Salsa med lingon och äpple

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Kallmarinerad fläskytterfilé med sötpotatisfries

Betyg
Betyg
(46)
Spara recept

Krämig koriander- och chilisill

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Grahamskex med timjan och rosmarin med vispat smör

Betyg
Betyg
(2)