För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Basilika- och krassekräm

Betyg (1-5):
4 (14 betyg)

Härligt örtdoftande kräm med smak av basilika, persilja och vitlök.

Tillagningstid: 5 minuter
10 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 20 g krasse, 1 ask
  • 1 kruka basilika
  • 1 kruka persilja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 dl crème fraiche
  • 200 g färskost
  • 1 krm svartpeppar
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Lägg örter och vitlök i en bunke och mixa med hjälp av en mixerstav. Rör i crème fraiche och färskost. Smaka av med salt och peppar. Servera till den kalla fläskfilén på sidan 11.

Tips

Går bra att laga i förväg.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



yvonne

2012-07-01

fantastiskt gott till den kallmarinerade fläskfilen

Karin

2012-06-17

Jag använde Philadelfiaost, det blev gott

Checkbox Coop

2012-06-10

Färskost är keso.

M-L Z

2012-06-08

Färskost, vad är det?

Liknande recept

Morots-halwa

(2)

Sultanens couscous

(6)

Kallmarinerad fläskytterfilé med sötpotatisfries

(38)

Halstrade pilgrimsmusslor med chili

(62)

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

(4)

Tarteletter med fänkål och kokos

(2)

Krämig koriander- och chilisill

(4)

Rostbiff med currypotatissallad

(11)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 20 g krasse, 1 ask
  • 1 kruka basilika
  • 1 kruka persilja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 dl crème fraiche
  • 200 g färskost
  • 1 krm svartpeppar
  • 0.5 tsk salt

Basilika- och krassekräm

Betyg (1-5):
4 (14 betyg)

Härligt örtdoftande kräm med smak av basilika, persilja och vitlök.

Tillagningstid: 5 minuter
10 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg örter och vitlök i en bunke och mixa med hjälp av en mixerstav. Rör i crème fraiche och färskost. Smaka av med salt och peppar. Servera till den kalla fläskfilén på sidan 11.

Tips

Går bra att laga i förväg.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



yvonne

2012-07-01

fantastiskt gott till den kallmarinerade fläskfilen

Karin

2012-06-17

Jag använde Philadelfiaost, det blev gott

Checkbox Coop

2012-06-10

Färskost är keso.

M-L Z

2012-06-08

Färskost, vad är det?

Liknande recept

Morots-halwa

(2)

Sultanens couscous

(6)

Kallmarinerad fläskytterfilé med sötpotatisfries

(38)

Halstrade pilgrimsmusslor med chili

(62)

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

(4)

Tarteletter med fänkål och kokos

(2)

Krämig koriander- och chilisill

(4)

Rostbiff med currypotatissallad

(11)