Barnens bästa muffins

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3 (10 betyg)

Lättbakade och goda muffins.

Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur:200º
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 200 g mjukt smör
  • 3 dl strösocker
  • 3 ägg
  • 4.5 dl vetemjöl
  • 1.5 tsk bakpulver
  • 1 dl vatten

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Ställ 12 muffinsformar i en muffinsplåt. Eller ställ stadiga muffinsformar på en plåt.
  2. Vispa smör och strösocker med elvisp tills det är vitt och fluffigt. Tillsätt äggen, ett i taget. Fortsätt vispa. Blanda vetemjöl med bakpulver i en annan bunke. Häll ner i smeten.
  3. Häll i vatten och rör om med slickepott till en slät smet. Fördela smeten i formarna med två skedar. Grädda muffinsen mitt i ugnen 20 minuter. Låt svalna och servera sedan till fikat!

Tips

OmP du vill variera smaken – lägg i hackad choklad eller goda bär!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Black bean muffins med apelsinfrosting

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Nötbräck med torkad frukt

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Karlsbadersemlor

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Citronmarmelad

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Frozen cheesecake med jordgubbar och lime

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Blåbärstårta med rostad havregrynsbotten

Betyg
Betyg
(60)
Spara recept

Kolapaj med salta jordnötter

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Fruktkompott med ingefära och lime

Betyg
Betyg
(1)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 200 g mjukt smör
  • 3 dl strösocker
  • 3 ägg
  • 4.5 dl vetemjöl
  • 1.5 tsk bakpulver
  • 1 dl vatten

Barnens bästa muffins

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3 (10 betyg)

Lättbakade och goda muffins.

Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur:200º
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Ställ 12 muffinsformar i en muffinsplåt. Eller ställ stadiga muffinsformar på en plåt.
  2. Vispa smör och strösocker med elvisp tills det är vitt och fluffigt. Tillsätt äggen, ett i taget. Fortsätt vispa. Blanda vetemjöl med bakpulver i en annan bunke. Häll ner i smeten.
  3. Häll i vatten och rör om med slickepott till en slät smet. Fördela smeten i formarna med två skedar. Grädda muffinsen mitt i ugnen 20 minuter. Låt svalna och servera sedan till fikat!

Tips

OmP du vill variera smaken – lägg i hackad choklad eller goda bär!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Black bean muffins med apelsinfrosting

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Nötbräck med torkad frukt

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Karlsbadersemlor

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Citronmarmelad

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Frozen cheesecake med jordgubbar och lime

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Blåbärstårta med rostad havregrynsbotten

Betyg
Betyg
(60)
Spara recept

Kolapaj med salta jordnötter

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Fruktkompott med ingefära och lime

Betyg
Betyg
(1)