Bacondadlar

Betyg (1-5):
3 (24 betyg)

Tillagningstid: 10 minuter
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (3)
  • 12 färska dadlar
  • 280 g bacon, skivor
  • 1 tsk olja

Gör så här

  1. Snitta dadlarna och ta bort kärnorna. Vira runt 1 skiva bacon kring varje dadel. Hetta upp en stekpanna med oljan och stek dadlarna tills baconet fått fin stekyta.
  2. Stek gärna i omgångar i stället för att fylla stekpannan, då får du ett bättre resultat.
  3. Stick i tandpetare eller cocktailpinnar vid servering.
  4. Goda både varna, ljumma och kalla.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Barbro

2015-12-03

Jag brukar köpa kärnfria dadlar och så har jag dem i ugen istället, 225 grader i ca 25 minuter, mycket enklare och supergott

anonym

2013-12-15

jag älskar dadlar

Liknande recept

Mangobiffsallad med nudlar

(14)

Spett med melon, skinka, taleggio och basilika

(11)

Baconinlindat spett med äpple och steklök

(1)

Grillade fikon med parmaskinka

(2)

Pizza med julskinka och grönkål

(4)

Ernst Billgrens julpizza

(5)

Tacos al pastor

(9)

Melon och parmaskinka med rosépeppardressing

(36)
3 st
  • Ingredienser (3)
  • 12 färska dadlar
  • 280 g bacon, skivor
  • 1 tsk olja

Bacondadlar

Betyg (1-5):
3 (24 betyg)

Tillagningstid: 10 minuter
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Snitta dadlarna och ta bort kärnorna. Vira runt 1 skiva bacon kring varje dadel. Hetta upp en stekpanna med oljan och stek dadlarna tills baconet fått fin stekyta.
  2. Stek gärna i omgångar i stället för att fylla stekpannan, då får du ett bättre resultat.
  3. Stick i tandpetare eller cocktailpinnar vid servering.
  4. Goda både varna, ljumma och kalla.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Barbro

2015-12-03

Jag brukar köpa kärnfria dadlar och så har jag dem i ugen istället, 225 grader i ca 25 minuter, mycket enklare och supergott

anonym

2013-12-15

jag älskar dadlar

Liknande recept

Mangobiffsallad med nudlar

(14)

Spett med melon, skinka, taleggio och basilika

(11)

Baconinlindat spett med äpple och steklök

(1)

Grillade fikon med parmaskinka

(2)

Pizza med julskinka och grönkål

(4)

Ernst Billgrens julpizza

(5)

Tacos al pastor

(9)

Melon och parmaskinka med rosépeppardressing

(36)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies