Bacondadlar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3 (24 betyg)

Tillagningstid: 10 minuter
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 12 färska dadlar
  • 280 g bacon, skivor
  • 1 tsk olja

Gör så här

  1. Snitta dadlarna och ta bort kärnorna. Vira runt 1 skiva bacon kring varje dadel. Hetta upp en stekpanna med oljan och stek dadlarna tills baconet fått fin stekyta.
  2. Stek gärna i omgångar i stället för att fylla stekpannan, då får du ett bättre resultat.
  3. Stick i tandpetare eller cocktailpinnar vid servering.
  4. Goda både varna, ljumma och kalla.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Barbro

2015-12-03

Jag brukar köpa kärnfria dadlar och så har jag dem i ugen istället, 225 grader i ca 25 minuter, mycket enklare och supergott

anonym

2013-12-15

jag älskar dadlar

Liknande recept

Spara recept

Tacos al pastor

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Parmakorgar med melonsallad

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Ernst Billgrens julpizza

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Grillade fikon med parmaskinka

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Mangobiffsallad med nudlar

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Baconlindade fikon

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Spett med melon, skinka, taleggio och basilika

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Pizza med julskinka och grönkål

Betyg
Betyg
(4)
3 st
  • Ingredienser (3)
  • 12 färska dadlar
  • 280 g bacon, skivor
  • 1 tsk olja

Bacondadlar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3 (24 betyg)

Tillagningstid: 10 minuter
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Snitta dadlarna och ta bort kärnorna. Vira runt 1 skiva bacon kring varje dadel. Hetta upp en stekpanna med oljan och stek dadlarna tills baconet fått fin stekyta.
  2. Stek gärna i omgångar i stället för att fylla stekpannan, då får du ett bättre resultat.
  3. Stick i tandpetare eller cocktailpinnar vid servering.
  4. Goda både varna, ljumma och kalla.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Barbro

2015-12-03

Jag brukar köpa kärnfria dadlar och så har jag dem i ugen istället, 225 grader i ca 25 minuter, mycket enklare och supergott

anonym

2013-12-15

jag älskar dadlar

Liknande recept

Spara recept

Tacos al pastor

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Parmakorgar med melonsallad

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Ernst Billgrens julpizza

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Grillade fikon med parmaskinka

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Mangobiffsallad med nudlar

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Baconlindade fikon

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Spett med melon, skinka, taleggio och basilika

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Pizza med julskinka och grönkål

Betyg
Betyg
(4)