Ägghalvor med kaviar och friterad kapris

Ägghalvor med kaviar och friterad kapris

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Ägghalvor som toppas med en god kaviarkräm frasig friterad kapris. Underbart gott!

Tillagningstid: 20 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 6 ägg
  • neutral olja, till fritering
  • 0.5 dl små kapris
  • 1 kavringsskiva, smulad
  • 3 msk kaviar
  • 100 g färskost
  • 2 msk finskuren färsk gräslök

Gör så här

  1. Lägg äggen i kokande vatten och låt koka 7 min.
  2. Kyl ner i kallt vatten och skala direkt. Hetta upp olja i en liten kastrull.
  3. Pressa försiktigt ut vätskan ur kaprisen. Fritera tills de öppnar sig. Lägg på hushållspapper.
  4. Fritera kavring hastigt. Lyft upp med hål-slev. Lägg på hushållspapper.
  5. Blanda kaviar med färskost. Dela äggen.
  6. Toppa halvorna med en sked av röran, friterad kapris, kavring och gräslök.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Pizza med färskost och grönkål

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Mannerströms gubbröra

Betyg
Betyg
(238)
Spara recept

Salta ostplättar

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Sillsallad med ägg

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Devil's eggs

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Äggröra med tryffel

Betyg
Betyg
(52)
Spara recept

Lök- och ansjovisfyllda ägg

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Sockertorkade rosenblomsblad

Betyg
Betyg
(0)
Ägghalvor med kaviar och friterad kapris
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 6 ägg
  • neutral olja, till fritering
  • 0.5 dl små kapris
  • 1 kavringsskiva, smulad
  • 3 msk kaviar
  • 100 g färskost
  • 2 msk finskuren färsk gräslök

Ägghalvor med kaviar och friterad kapris

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Ägghalvor som toppas med en god kaviarkräm frasig friterad kapris. Underbart gott!

Tillagningstid: 20 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg äggen i kokande vatten och låt koka 7 min.
  2. Kyl ner i kallt vatten och skala direkt. Hetta upp olja i en liten kastrull.
  3. Pressa försiktigt ut vätskan ur kaprisen. Fritera tills de öppnar sig. Lägg på hushållspapper.
  4. Fritera kavring hastigt. Lyft upp med hål-slev. Lägg på hushållspapper.
  5. Blanda kaviar med färskost. Dela äggen.
  6. Toppa halvorna med en sked av röran, friterad kapris, kavring och gräslök.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Pizza med färskost och grönkål

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Mannerströms gubbröra

Betyg
Betyg
(238)
Spara recept

Salta ostplättar

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Sillsallad med ägg

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Devil's eggs

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Äggröra med tryffel

Betyg
Betyg
(52)
Spara recept

Lök- och ansjovisfyllda ägg

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Sockertorkade rosenblomsblad

Betyg
Betyg
(0)