Ägghalvor med färskostkräm - Lotta Lundgren

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.33 (52 betyg)

Ägghalvor fyllda med en kräm på äggula och färskost. Smaksatt med cayennepeppar, dijonsenap och citron. Mums! Recept av Lotta Lundgren

Tillagningstid: 15 min
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 10 ägg, hårdkokta
  • 100 g naturell färskost
  • 2 krm cayennepeppar
  • 0.5 tsk paprikapulver
  • 0.5 tsk salt
  • 1 tsk dijonsenap
  • citronsaft
  • dill, till garnering

Gör så här

  1. Skala och dela äggen. Gröp ur äggulorna försiktigt. Rör ihop äggulor, färskost, kryddor, salt och senap. Smaka av med citronsaft. Spritsa krämen i ägghalvorna, pudra över paprikapulver och garnera med dill.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Laxsnittar med wasabi och färskost - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Lotta Lundgren - Äppelglaserade revben

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Saffransknutar med mandelmassa

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Syrat smör - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Lotta Lundgren - Stiltonsnittar med fikon

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Lotta Lundgren - Stekt inlagd strömming med rödlök och enbär

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Parmasvepta dadlar med äpple och salvia - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Lotta Lundgren - Äppel- och päronstrudel med romgrädde

Betyg
Betyg
(5)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 10 ägg, hårdkokta
  • 100 g naturell färskost
  • 2 krm cayennepeppar
  • 0.5 tsk paprikapulver
  • 0.5 tsk salt
  • 1 tsk dijonsenap
  • citronsaft
  • dill, till garnering

Ägghalvor med färskostkräm - Lotta Lundgren

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.33 (52 betyg)

Ägghalvor fyllda med en kräm på äggula och färskost. Smaksatt med cayennepeppar, dijonsenap och citron. Mums! Recept av Lotta Lundgren

Tillagningstid: 15 min
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala och dela äggen. Gröp ur äggulorna försiktigt. Rör ihop äggulor, färskost, kryddor, salt och senap. Smaka av med citronsaft. Spritsa krämen i ägghalvorna, pudra över paprikapulver och garnera med dill.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Laxsnittar med wasabi och färskost - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Lotta Lundgren - Äppelglaserade revben

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Saffransknutar med mandelmassa

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Syrat smör - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Lotta Lundgren - Stiltonsnittar med fikon

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Lotta Lundgren - Stekt inlagd strömming med rödlök och enbär

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Parmasvepta dadlar med äpple och salvia - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Lotta Lundgren - Äppel- och päronstrudel med romgrädde

Betyg
Betyg
(5)