För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Ägghalvor med färskostkräm - Lotta Lundgren

Betyg (1-5):
3.75 (8 betyg)

Ägghalvor fyllda med en kräm på äggula och färskost. Smaksatt med cayennepeppar, dijonsenap och citron. Mums! Recept av Lotta Lundgren

Tillagningstid: 15 min
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 10 ägg, hårdkokta
  • 100 g naturell färskost
  • 2 krm cayennepeppar
  • 0.5 tsk paprikapulver
  • 0.5 tsk salt
  • 1 tsk dijonsenap
  • citronsaft
  • dill, till garnering

Gör så här

  1. Skala och dela äggen. Gröp ur äggulorna försiktigt. Rör ihop äggulor, färskost, kryddor, salt och senap. Smaka av med citronsaft. Spritsa krämen i ägghalvorna, pudra över paprikapulver och garnera med dill.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Laxsnittar med wasabi och färskost - Lotta Lundgren

(15)

Lotta Lundgren - Äppelglaserade revben

(15)

Lotta Lundgren - Saffransknutar med mandelmassa

(23)

Lotta Lundgren - Syrat smör

(3)

Lotta Lundgren - Stiltonsnittar med fikon

(16)

Lotta Lundgren - Stekt inlagd strömming med rödlök och enbär

(6)

Lotta Lundgren - Parmasvepta dadlar med äpple och salvia

(11)

Lotta Lundgren - Äppel- och päronstrudel med romgrädde

(3)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 10 ägg, hårdkokta
  • 100 g naturell färskost
  • 2 krm cayennepeppar
  • 0.5 tsk paprikapulver
  • 0.5 tsk salt
  • 1 tsk dijonsenap
  • citronsaft
  • dill, till garnering

Ägghalvor med färskostkräm - Lotta Lundgren

Betyg (1-5):
3.75 (8 betyg)

Ägghalvor fyllda med en kräm på äggula och färskost. Smaksatt med cayennepeppar, dijonsenap och citron. Mums! Recept av Lotta Lundgren

Tillagningstid: 15 min
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala och dela äggen. Gröp ur äggulorna försiktigt. Rör ihop äggulor, färskost, kryddor, salt och senap. Smaka av med citronsaft. Spritsa krämen i ägghalvorna, pudra över paprikapulver och garnera med dill.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Laxsnittar med wasabi och färskost - Lotta Lundgren

(15)

Lotta Lundgren - Äppelglaserade revben

(15)

Lotta Lundgren - Saffransknutar med mandelmassa

(23)

Lotta Lundgren - Syrat smör

(3)

Lotta Lundgren - Stiltonsnittar med fikon

(16)

Lotta Lundgren - Stekt inlagd strömming med rödlök och enbär

(6)

Lotta Lundgren - Parmasvepta dadlar med äpple och salvia

(11)

Lotta Lundgren - Äppel- och päronstrudel med romgrädde

(3)