Ägg- och kaprisröra med brynt smör på knäcke

Ägg- och kaprisröra med brynt smör på knäcke

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(10)

Supergod röra med kokt ägg, Västerbottensost, kapris och majonnäs. Så gott att servera på knäckebröd.

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
  • 25 g smör
  • 2 kokta ägg, (gärna med krämig gula), hackade
  • 1 dl riven Västerbottensost
  • 0.5 dl kapris
  • 0.75 dl majonnäs
  • 0.5 dl finskuren färsk gräslök + till garnering
  • knäckebröd

Gör så här

  1. Smält smöret och bryn under omrörning tills det blir gyllenbrunt och doftar nötigt.
  2. Lägg äggen i en kastrull med vatten och koka upp. Låt koka 6 min och skölj sedan av i kallt vatten. Skala direkt och hacka grovt.
  3. Blanda ägg, ost, kapris, majonnäs och gräslök. Blanda ner smöret. Bryt brödet i mindre bitar och klicka på röran.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ägg- och kaprisröra med brynt smör på knäcke
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 25 g smör
  • 2 kokta ägg, (gärna med krämig gula), hackade
  • 1 dl riven Västerbottensost
  • 0.5 dl kapris
  • 0.75 dl majonnäs
  • 0.5 dl finskuren färsk gräslök + till garnering
  • knäckebröd

Ägg- och kaprisröra med brynt smör på knäcke

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(10)

Supergod röra med kokt ägg, Västerbottensost, kapris och majonnäs. Så gott att servera på knäckebröd.

Tillagningstid: 10 min
4 portioner

Gör så här

  1. Smält smöret och bryn under omrörning tills det blir gyllenbrunt och doftar nötigt.
  2. Lägg äggen i en kastrull med vatten och koka upp. Låt koka 6 min och skölj sedan av i kallt vatten. Skala direkt och hacka grovt.
  3. Blanda ägg, ost, kapris, majonnäs och gräslök. Blanda ner smöret. Bryt brödet i mindre bitar och klicka på röran.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!