Yoghurtmuffins

Betyg (1-5):
4 (11 betyg)

Tillagningstid: 25 minuter
Ugnstemperatur:225º
12 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (16)
  • 3 st ägg
  • 1.5 dl rörsocker
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • Päron, citron och ingefära:
  • 2 päron
  • 2 msk rörsocker
  • 1 citron, finrivet skal
  • 1 tsk malen ingefära
  • Plommon och vanilj:
  • 7 plommon
  • 2 msk rörsocker
  • 0.5 tsk vaniljpulver
  • Äpple, kanel och kardemumma:
  • 2 äpplen
  • 2 msk rörsocker
  • 2 tsk kanel
  • 2 tsk mortlad kardemumma

Gör så här

  1. Vispa ägg och socker pösigt. Vänd ner yoghurt och mjölet blandat med bakpulver.
  2. Välj smaksättning. Skala, kärna ur och skär frukten i bitar. Vänd runt den med socker och respektive krydda.
  3. Fördela smeten i muffinsformar, gärna i en muffinsplåt. Tryck ner frukten med en sked. Grädda mitt i ugnen 12–15 min

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



wow!

2015-04-17

helt imponerad på dessa. visste inte att muffins som inte var choklad kunde bli goda!!! mmmm tack....till COOOOOP!!

Linda

2014-11-25

Mycket goda! Riktigt saftiga tack vare den turskiska youghurten!

Ingrid H

2014-11-05

Jag tycker dessa muffins blir saftiga och goda. Har inte hållit mig strikt till de olika smakerna utan blandat lite som det passat. Inget fett i dem.

Liknande recept

Jordgubbssoppa med marshmallows

(14)

Kesellasmoothie

(12)

Fetaosttoast

(5)

Varm vit choklad

(5)

Smoothie med mango

(7)

Nötbräck med torkad frukt

(17)

Kalkon- och färskosttoast

(6)

Biscotti med blåbär och tranbär

(6)
16 st
  • Ingredienser (16)
  • 3 st ägg
  • 1.5 dl rörsocker
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • Päron, citron och ingefära:
  • 2 päron
  • 2 msk rörsocker
  • 1 citron, finrivet skal
  • 1 tsk malen ingefära
  • Plommon och vanilj:
  • 7 plommon
  • 2 msk rörsocker
  • 0.5 tsk vaniljpulver
  • Äpple, kanel och kardemumma:
  • 2 äpplen
  • 2 msk rörsocker
  • 2 tsk kanel
  • 2 tsk mortlad kardemumma

Yoghurtmuffins

Betyg (1-5):
4 (11 betyg)

Tillagningstid: 25 minuter
Ugnstemperatur:225º
12 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vispa ägg och socker pösigt. Vänd ner yoghurt och mjölet blandat med bakpulver.
  2. Välj smaksättning. Skala, kärna ur och skär frukten i bitar. Vänd runt den med socker och respektive krydda.
  3. Fördela smeten i muffinsformar, gärna i en muffinsplåt. Tryck ner frukten med en sked. Grädda mitt i ugnen 12–15 min

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



wow!

2015-04-17

helt imponerad på dessa. visste inte att muffins som inte var choklad kunde bli goda!!! mmmm tack....till COOOOOP!!

Linda

2014-11-25

Mycket goda! Riktigt saftiga tack vare den turskiska youghurten!

Ingrid H

2014-11-05

Jag tycker dessa muffins blir saftiga och goda. Har inte hållit mig strikt till de olika smakerna utan blandat lite som det passat. Inget fett i dem.

Liknande recept

Jordgubbssoppa med marshmallows

(14)

Kesellasmoothie

(12)

Fetaosttoast

(5)

Varm vit choklad

(5)

Smoothie med mango

(7)

Nötbräck med torkad frukt

(17)

Kalkon- och färskosttoast

(6)

Biscotti med blåbär och tranbär

(6)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies