Wokad mangobiff i pitabröd

Wokad mangobiff i pitabröd

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Snabbstekt och fruktig middag i ett litet bröd. Gott att ta med på utflykt eller servera på buffé.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
  • 500 g rostbiff eller innanlår
  • 2 tsk soja
  • 2 msk smör eller margarin
  • 500 g wokgrönsaker
  • 3 msk mango chutney
  • 3 msk vatten
  • 1 krm svartpeppar
  • 4 pitabröd
  • 2.5 krm salt

Gör så här

  1. Skär köttet i strimlor om det. Blanda det med sojan. Hetta upp hälften av fettet och stek köttet i omgångar. Ta upp det på fat.
  2. Fräs sedan grönsakerna i resten av fettet. Blanda i köttet, mango chutney och vattnet och hetta upp. Smaka av med lite salt och peppar.
  3. Värm eventuellt bröden. Gör ett snitt i dem och fyll med kött- och grönsaksblandningen.

Servering

Mjölk eller varm buljong är gott att dricka till.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Wokad mangobiff i pitabröd
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 500 g rostbiff eller innanlår
  • 2 tsk soja
  • 2 msk smör eller margarin
  • 500 g wokgrönsaker
  • 3 msk mango chutney
  • 3 msk vatten
  • 1 krm svartpeppar
  • 4 pitabröd
  • 2.5 krm salt

Wokad mangobiff i pitabröd

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Snabbstekt och fruktig middag i ett litet bröd. Gott att ta med på utflykt eller servera på buffé.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Gör så här

  1. Skär köttet i strimlor om det. Blanda det med sojan. Hetta upp hälften av fettet och stek köttet i omgångar. Ta upp det på fat.
  2. Fräs sedan grönsakerna i resten av fettet. Blanda i köttet, mango chutney och vattnet och hetta upp. Smaka av med lite salt och peppar.
  3. Värm eventuellt bröden. Gör ett snitt i dem och fyll med kött- och grönsaksblandningen.

Servering

Mjölk eller varm buljong är gott att dricka till.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!