Vitlöksbröd med bruschettaröra

Vitlöksbröd med bruschettaröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(12)

Bruschettaröra innebär fint tärnad tomatsallad. Den gör sig speciellt bra på vitlöksbröd. Servera på din buffé!

Tillagningstid: 20 min
Ugnstemperatur:225º
8 bufféportioner
  • 1 baguette
  • 100 g smör, rumsvarmt
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • Bruscherraröra:
  • 500 g tomater, tärnade
  • 1 rödlök, finhackad
  • 1 dl hackad basilika
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 0.5 msk flytande honung
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Skär brödet i sneda skivor. Rör ihop smör, persilja och vitlök och bred ut på brödskivorna. Rosta mitt i ugnen ca 5 min.
  2. Blanda ingredienserna till bruschettaröran och smaka av med salt och peppar. Servera till vitlöksbröden.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Vitlöksbröd med bruschettaröra
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 1 baguette
  • 100 g smör, rumsvarmt
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • Bruscherraröra:
  • 500 g tomater, tärnade
  • 1 rödlök, finhackad
  • 1 dl hackad basilika
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 0.5 msk flytande honung
  • salt och svartpeppar

Vitlöksbröd med bruschettaröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(12)

Bruschettaröra innebär fint tärnad tomatsallad. Den gör sig speciellt bra på vitlöksbröd. Servera på din buffé!

Tillagningstid: 20 min
Ugnstemperatur:225º
8 bufféportioner

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Skär brödet i sneda skivor. Rör ihop smör, persilja och vitlök och bred ut på brödskivorna. Rosta mitt i ugnen ca 5 min.
  2. Blanda ingredienserna till bruschettaröran och smaka av med salt och peppar. Servera till vitlöksbröden.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!