Vegetarisk wrap

Vegetarisk wrap

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

Wrap fylld med färdiga ärtpuckar, bulgur, picklad rödkål, gurka och en vitlöksmajo. Så god och perfekt till picknicken.

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
  • 1.5 dl vatten
  • 1 dl strösocker
  • 0.5 dl ättiksprit (12 %)
  • 200 g rödkål
  • 3 dl bulgur
  • 300 g Ärtpuckar med soltorkade tomater
  • neutral olja
  • 1 dl majonnäs
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 1 msk vatten
  • 4 stora wrap tortilla
  • 0.5 gurka, strimlad

Gör så här

  1. Värm vatten, socker och ättika tills sockret smält. Skiva rödkålen tunt med mandolin och lägg i lagen. Låt stå till servering.
  2. Koka bulgur enligt anvisningen på förpackningen.Stek puckarna i olja tills de är varma.
  3. Blanda majonnäs medvitlök och vatten. Värm bröden i torr stekpanna ochfyll med bulgur, rödkål, gurka, ärtpuckar, och vitlöksmajonnäs.

Tips

Forma bröden som korgar att servera maten i.Pensla med olja på båda sidorna, forma till en korg med stödav en ugnstålig form och rosta till fin färg i nedre delen avugnen (175°).

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Pamela

2021-09-13

Supergott, hela familjen älskade det! Men jag tyckte nästan att man kunde hoppa över tortilla bröden och ist koka lite extra bulgur och äta rätten mer som en bowl. Då slipper man dessutom steget med att värma bröd eller att forma tortillan till korgar i ungen.

Vegetarisk wrap
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 1.5 dl vatten
  • 1 dl strösocker
  • 0.5 dl ättiksprit (12 %)
  • 200 g rödkål
  • 3 dl bulgur
  • 300 g Ärtpuckar med soltorkade tomater
  • neutral olja
  • 1 dl majonnäs
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 1 msk vatten
  • 4 stora wrap tortilla
  • 0.5 gurka, strimlad

Vegetarisk wrap

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

Wrap fylld med färdiga ärtpuckar, bulgur, picklad rödkål, gurka och en vitlöksmajo. Så god och perfekt till picknicken.

Tillagningstid: 35 min
4 portioner

Gör så här

  1. Värm vatten, socker och ättika tills sockret smält. Skiva rödkålen tunt med mandolin och lägg i lagen. Låt stå till servering.
  2. Koka bulgur enligt anvisningen på förpackningen.Stek puckarna i olja tills de är varma.
  3. Blanda majonnäs medvitlök och vatten. Värm bröden i torr stekpanna ochfyll med bulgur, rödkål, gurka, ärtpuckar, och vitlöksmajonnäs.

Tips

Forma bröden som korgar att servera maten i.Pensla med olja på båda sidorna, forma till en korg med stödav en ugnstålig form och rosta till fin färg i nedre delen avugnen (175°).

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Pamela

2021-09-13

Supergott, hela familjen älskade det! Men jag tyckte nästan att man kunde hoppa över tortilla bröden och ist koka lite extra bulgur och äta rätten mer som en bowl. Då slipper man dessutom steget med att värma bröd eller att forma tortillan till korgar i ungen.