Vegetarisk wrap

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(4)

Wrap fylld med färdiga ärtpuckar, bulgur, picklad rödkål, gurka och en vitlöksmajo. Så god och perfekt till picknicken.

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1.5 dl vatten
  • 1 dl strösocker
  • 0.5 dl ättiksprit (12 %)
  • 200 g rödkål
  • 3 dl bulgur
  • 300 g Ärtpuckar med soltorkade tomater
  • neutral olja
  • 1 dl majonnäs
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 1 msk vatten
  • 4 stora wrap tortilla
  • 0.5 gurka, strimlad

Gör så här

  1. Värm vatten, socker och ättika tills sockret smält. Skiva rödkålen tunt med mandolin och lägg i lagen. Låt stå till servering.
  2. Koka bulgur enligt anvisningen på förpackningen.Stek puckarna i olja tills de är varma.
  3. Blanda majonnäs medvitlök och vatten. Värm bröden i torr stekpanna ochfyll med bulgur, rödkål, gurka, ärtpuckar, och vitlöksmajonnäs.

Tips

Forma bröden som korgar att servera maten i.Pensla med olja på båda sidorna, forma till en korg med stödav en ugnstålig form och rosta till fin färg i nedre delen avugnen (175°).

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Tomatsoppa med vitlöksbröd - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(89)
Spara recept

Lökpaj med smördeg

Betyg
Betyg
(56)
Spara recept

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

Betyg
Betyg
(61)
Spara recept

Kycklingbollar med dill och citron

Betyg
Betyg
(98)
Spara recept

Ramensoppa med fläskkarré

Betyg
Betyg
(118)
Spara recept

Köttfärspirog

Betyg
Betyg
(61)
Spara recept

Zucchiniburgare med klyftpotatis

Betyg
Betyg
(91)
Spara recept

Moussakagratäng

Betyg
Betyg
(130)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 1.5 dl vatten
  • 1 dl strösocker
  • 0.5 dl ättiksprit (12 %)
  • 200 g rödkål
  • 3 dl bulgur
  • 300 g Ärtpuckar med soltorkade tomater
  • neutral olja
  • 1 dl majonnäs
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 1 msk vatten
  • 4 stora wrap tortilla
  • 0.5 gurka, strimlad

Vegetarisk wrap

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(4)

Wrap fylld med färdiga ärtpuckar, bulgur, picklad rödkål, gurka och en vitlöksmajo. Så god och perfekt till picknicken.

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Värm vatten, socker och ättika tills sockret smält. Skiva rödkålen tunt med mandolin och lägg i lagen. Låt stå till servering.
  2. Koka bulgur enligt anvisningen på förpackningen.Stek puckarna i olja tills de är varma.
  3. Blanda majonnäs medvitlök och vatten. Värm bröden i torr stekpanna ochfyll med bulgur, rödkål, gurka, ärtpuckar, och vitlöksmajonnäs.

Tips

Forma bröden som korgar att servera maten i.Pensla med olja på båda sidorna, forma till en korg med stödav en ugnstålig form och rosta till fin färg i nedre delen avugnen (175°).

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Tomatsoppa med vitlöksbröd - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(89)
Spara recept

Lökpaj med smördeg

Betyg
Betyg
(56)
Spara recept

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

Betyg
Betyg
(61)
Spara recept

Kycklingbollar med dill och citron

Betyg
Betyg
(98)
Spara recept

Ramensoppa med fläskkarré

Betyg
Betyg
(118)
Spara recept

Köttfärspirog

Betyg
Betyg
(61)
Spara recept

Zucchiniburgare med klyftpotatis

Betyg
Betyg
(91)
Spara recept

Moussakagratäng

Betyg
Betyg
(130)