
Varm musselmacka
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:250º
6 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 100 g smör
- 2 pressade vitlöksklyftor
- 1.5 msk hackad persilja
- 0.5 liten citron, pressad saft
- 1 krm nymalen peppar, efter smak
- 500 g musslor på burk
- 6 vita brödskivor
- 1 krm salt, efter smak
Gör så här
- Blanda matfettet med vitlök, persilja, citron, salt och peppar. Häll av spadet på musslorna och låt dem rinna av. Bred ett tunt lager vitlökssmör på brödet. Lägg på tätt med musslor och klicka över resten av vitlökssmöret. Gratinera i övre delen av ugnen 7-8 minuter.
Liknande recept
Varm musselmacka
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:250º
6 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Blanda matfettet med vitlök, persilja, citron, salt och peppar. Häll av spadet på musslorna och låt dem rinna av. Bred ett tunt lager vitlökssmör på brödet. Lägg på tätt med musslor och klicka över resten av vitlökssmöret. Gratinera i övre delen av ugnen 7-8 minuter.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!