Nu visas utbudet för Stockholm. Se sortimentet för din leveransadress:
I dagsläget levererar vi inte till ditt valda postnummer. Däremot kan du köpa våra färdigpackade matkassar.
Vackert, gott och enkelt. En knaprig nöt i den lena fudgen gör dem oemotståndliga. Recept av: Lena Söderström och Foto: Eva Hildén
Hacka chokladen. Klä en form med bakplåtspapper, ca 15 x 20 cm. Blanda strösocker, muscovadosocker, grädde, mjölk, sirap och smör i en non stickkastrull.
Värm under omrörning tills sockret smält. Låt sedan koka till en temperatur på 117°, det tar en stund, ca 15 min. Ta kastrullen från värmen och tillsätt chokladen.
Rör om under några minuter till en jämn smet och rör sedan ner nötterna. Häll smeten i formen och låt stelna i rumstemperatur. Skär i bitar.
Logga in för att skriva en kommentar