Två sorters röror
  • Tid 25 min

Två sorters röror

3.6 (5 betyg)

En röra med lax och en med västerbottensost – båda är godast!

  • Tillagningstid 25 min
  • Ingredienser 9

Ingredienser

6 portioner
Varmrökt laxröra
  • 200 g varmrökt lax
  • 200 g philadelphiaost eller annan färskost
  • 0.5 dl hovmästarsås
  • 2 msk finhackad dill
Västerbotten- och kumminröra
  • 1 msk kumminfrön (+ ev mer till garnering)
  • 150 g riven västerbottensost
  • 200 g philadelphiaost, eller annan färskost
  • 2 msk finskuren gräslök
Till servering
  • fröknäcke Receptet på fröknäcke hittar du här på Coop.se
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Mosa sönder laxen och blanda med färskost och hovmästarsås. Rör ner finhackad dill.

  2. 2

    Rosta kumminfröna tills de doftar i en torr stekpanna. Blanda västerbottensosten med färskost och kumminfröna. Rör ner gräslöken. Servera rörorna med fröknäcket.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar