Tortillapizza med tonfisk och tacotopping
  • Tid 20 min
  • Ugn 200º

Tortillapizza med tonfisk och tacotopping

3.4 (5 betyg)

Tortillapizza med tonfisk och tacotopping är en pizza som är lätt att göra med särskilda pizzatortillas, färdig pizzasås och goda pizzakryddor. Extra roligt och knaprigt att toppa med tortillachips!

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 14
  • Ugnstemperatur 200º

Ingredienser

4 portioner
  • 2 dl pizza sauce, Santa Maria
  • 4 pizza tortillas, Santa Maria
  • 100 g riven ost
  • 1 burk tonfisk (185 g)
  • pizza spices herbs&chili, Santa Maria
  • 1 liten rödlök, skivad
  • 1 dl inlagda jalapeños
  • 15 tortillachips
  • 0.5 kruka koriander
Kålsallad:
  • 1 påse strimlad vitkål Hackat & Klart (à 400 g)
  • 1 msk olivolja
  • 1 lime, pressad saft
  • 1 tsk flingsalt
Dryckestips
  • Carlsberg non alcoholic organic
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Bred ut pizzasåsen på brödet och strö över riven ost. Toppa med avrunnen tonfisk, pizzakrydda, lök och jalapeños.

  2. 2

    Grädda mitt i ugnen tills osten smält och har fin färg, 6–8 min. Toppa med krossade chips och koriander.

  3. 3

    Vänd runt vitkålen ordentligt med olja, limesaft och salt. Servera kålsalladen till pizzan.

Servering

Toppa med Santa Marias pizzatopping.
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar