Tortillachips med dipp och frukt
  • Tid 20 min

Tortillachips med dipp och frukt

0 (0 betyg)

Krispiga som chips men söta! Servera med de bär och frukter som finns till hands och dippa i kvarg med vaniljsmak

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 8

Ingredienser

6 portioner
  • 1 förpackning små tortillabröd
  • 1 dl vatten
  • 0.5 dl strösocker
Till servering:
  • 2 dl kvarg, med vaniljsmak
  • 2 nektarin, i bitar
  • 1 äpple, i klyftor
  • 1 liter jordgubbar
  • vattenmelon, i små skivor eller annan valfri frukt i säsong
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Pensla tortillabröden med vatten på båda sidorna. Strö socker över tortillabröden och grilla hastigt på svag glöd.

  2. 2

    Lägg på en plåt att kallna och torka till. Bryt ev i bitar och servera med vaniljkvarg och frukt.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Smaksätt sockret med kanel eller kardemumma.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar