
Tortillachips med dipp och frukt
Betyg (1-5):
Krispiga som chips men söta! Servera med de bär och frukter som finns till hands och dippa i kvarg med vaniljsmak
Tillagningstid: 20 min
6 portioner
- 1 förpackning små tortillabröd
- 1 dl vatten
- 0.5 dl strösocker
- Till servering:
- 2 dl kvarg, med vaniljsmak
- 2 nektarin, i bitar
- 1 äpple, i klyftor
- 1 liter jordgubbar
- vattenmelon, i små skivor eller annan valfri frukt i säsong
Gör så här
- Pensla tortillabröden med vatten på båda sidorna. Strö socker över tortillabröden och grilla hastigt på svag glöd.
- Lägg på en plåt att kallna och torka till. Bryt ev i bitar och servera med vaniljkvarg och frukt.
Tips

Smaksätt sockret med kanel eller kardemumma.
Tortillachips med dipp och frukt
Betyg (1-5):
Krispiga som chips men söta! Servera med de bär och frukter som finns till hands och dippa i kvarg med vaniljsmak
Tillagningstid: 20 min
6 portioner
Gör så här
- Pensla tortillabröden med vatten på båda sidorna. Strö socker över tortillabröden och grilla hastigt på svag glöd.
- Lägg på en plåt att kallna och torka till. Bryt ev i bitar och servera med vaniljkvarg och frukt.
Tips

Smaksätt sockret med kanel eller kardemumma.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!