Tortillachips med dipp och frukt

Tortillachips med dipp och frukt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Krispiga som chips men söta! Servera med de bär och frukter som finns till hands och dippa i kvarg med vaniljsmak

Tillagningstid: 20 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 förpackning små tortillabröd
  • 1 dl vatten
  • 0.5 dl strösocker
  • Till servering:
  • 2 dl kvarg, med vaniljsmak
  • 2 nektarin, i bitar
  • 1 äpple, i klyftor
  • 1 liter jordgubbar
  • vattenmelon, i små skivor eller annan valfri frukt i säsong

Gör så här

  1. Pensla tortillabröden med vatten på båda sidorna. Strö socker över tortillabröden och grilla hastigt på svag glöd.
  2. Lägg på en plåt att kallna och torka till. Bryt ev i bitar och servera med vaniljkvarg och frukt.

Tips

Smaksätt sockret med kanel eller kardemumma.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Ris à la Malta

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Gräddfilspannacotta med kanelstekta äpplen

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Vit chokladtryffel

Betyg
Betyg
(41)
Spara recept

Äpplen i ugnen

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Vit chokladmousse med fruktsalsa

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Pepparkakscheesecake

Betyg
Betyg
(56)
Spara recept

Äppelterrine med lagerbladsglass

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Citron- och kardemummayoghurt

Betyg
Betyg
(0)
Tortillachips med dipp och frukt
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 1 förpackning små tortillabröd
  • 1 dl vatten
  • 0.5 dl strösocker
  • Till servering:
  • 2 dl kvarg, med vaniljsmak
  • 2 nektarin, i bitar
  • 1 äpple, i klyftor
  • 1 liter jordgubbar
  • vattenmelon, i små skivor eller annan valfri frukt i säsong

Tortillachips med dipp och frukt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Krispiga som chips men söta! Servera med de bär och frukter som finns till hands och dippa i kvarg med vaniljsmak

Tillagningstid: 20 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Pensla tortillabröden med vatten på båda sidorna. Strö socker över tortillabröden och grilla hastigt på svag glöd.
  2. Lägg på en plåt att kallna och torka till. Bryt ev i bitar och servera med vaniljkvarg och frukt.

Tips

Smaksätt sockret med kanel eller kardemumma.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Ris à la Malta

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Gräddfilspannacotta med kanelstekta äpplen

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Vit chokladtryffel

Betyg
Betyg
(41)
Spara recept

Äpplen i ugnen

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Vit chokladmousse med fruktsalsa

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Pepparkakscheesecake

Betyg
Betyg
(56)
Spara recept

Äppelterrine med lagerbladsglass

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Citron- och kardemummayoghurt

Betyg
Betyg
(0)