Tortilla med ost och tomat

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Varm macka till mellanmål med en bönsallad och tacosås.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 st mjuka tortillabröd
  • 200 g skivad ost
  • 1 skivad tomat
  • 1 krm svartpeppar
  • Tillbehör:
  • 1 dl tacosås
  • 400 g kokta bönor, t ex vita eller kidney på burk
  • 1 hackad liten rödlök
  • 0.5 dl hackad persilja

Gör så här

  1. Täck hälften av brödskivorna först med ett lager ost, sedan tomat och lite peppar, ett lager ost till och sist ytterligare en tortilla.
  2. Stek de fyllda bröden på båda sidor i torr panna.
  3. Platta till med en stekspade så går de lättare att vända.

Servering

Servera med sås och väl avrunna varma eller kalla bönor överströdda med lök och lite persilja.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Zucchinibiffar med parmesan och yoghurtsås

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Blomkålspizza med gruyèreost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Fetaosttoast

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Varm sardintoast med kapris, ost och tomatsalsa

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Tomatsoppa med fetaost

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Tortillarulle med feta och avokado

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Pasta med grönkålspesto och skinka

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Tomatsoppa med pizzasnurror

Betyg
Betyg
(25)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 8 st mjuka tortillabröd
  • 200 g skivad ost
  • 1 skivad tomat
  • 1 krm svartpeppar
  • Tillbehör:
  • 1 dl tacosås
  • 400 g kokta bönor, t ex vita eller kidney på burk
  • 1 hackad liten rödlök
  • 0.5 dl hackad persilja

Tortilla med ost och tomat

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Varm macka till mellanmål med en bönsallad och tacosås.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Täck hälften av brödskivorna först med ett lager ost, sedan tomat och lite peppar, ett lager ost till och sist ytterligare en tortilla.
  2. Stek de fyllda bröden på båda sidor i torr panna.
  3. Platta till med en stekspade så går de lättare att vända.

Servering

Servera med sås och väl avrunna varma eller kalla bönor överströdda med lök och lite persilja.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Zucchinibiffar med parmesan och yoghurtsås

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Blomkålspizza med gruyèreost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Fetaosttoast

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Varm sardintoast med kapris, ost och tomatsalsa

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Tomatsoppa med fetaost

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Tortillarulle med feta och avokado

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Pasta med grönkålspesto och skinka

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Tomatsoppa med pizzasnurror

Betyg
Betyg
(25)