Tonfiskwrap

Tonfiskwrap

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(4)

Wrap fylld med kokt ägg och tonfiskröra av majonnäs, rödlök och kapris. Den perfekta sommarlunchen.

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
  • 160 g tonfisk, i vatten (bruttovikt)
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 rödlök, finhackad
  • 4 salladsblad
  • 2 kokta ägg, skivade
  • 2 msk kapris
  • 4 st wrap tortilla

Gör så här

  1. Häll av vätskan från tonfisken och blanda med majonnäs och lök.
  2. Fördela röra, sallad, ägg och kapris på bröden. Vik ihop till wraps.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Tonfiskwrap
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 160 g tonfisk, i vatten (bruttovikt)
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 rödlök, finhackad
  • 4 salladsblad
  • 2 kokta ägg, skivade
  • 2 msk kapris
  • 4 st wrap tortilla

Tonfiskwrap

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(4)

Wrap fylld med kokt ägg och tonfiskröra av majonnäs, rödlök och kapris. Den perfekta sommarlunchen.

Tillagningstid: 10 min
4 portioner

Gör så här

  1. Häll av vätskan från tonfisken och blanda med majonnäs och lök.
  2. Fördela röra, sallad, ägg och kapris på bröden. Vik ihop till wraps.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!