Thailändsk bowl

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

Kycklingfärsen får genuin thailändsk smak av fisksås,lime och chili.

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 15 st
  • 500 g kycklingfärs
  • 1 msk neutral olja
  • 2 vitlöksklyftor, rivna
  • 0.5 röd chili, finhackad
  • 2 lime, pressad saft
  • 1 msk fisksås
  • 180 g risnudlar
  • 1 msk sesamfrön
  • 180 g färska böngroddar
  • 0.5 msk sesamolja
  • 2 salladslökar, strimlade
  • 0.5 gurka, hyvlad
  • 0.5 kruka färsk mynta
  • Till servering
  • 1 röd chili, strimlad
  • 2 lime, delade

Gör så här

  1. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn färsen tillsden fått fin färg. Tillsätt vitlök och chili och stek någon minut. Häll i limesaft och fisksås. Smaka av med salt.
  2. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Rosta sesamfröna i torr panna till fin färg. Vänd runt böngroddarna i sesamolja och sesamfrön.
  3. Fördela nudlar och alla grönsaker i serveringsskålar. Toppa med färsk mynta, chili och lime att pressa över.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Mangokyckling med habanero - Coop

(4)

Kyckling- och mozzarellapizza - Coop

(2)

Pulled chicken med mangosalsa - Coop

(10)

Grillad kycklingfilé och nudelsallad med apelsin och jordnötter - Coop

(23)

Asiatiska kycklingbiffar med mango chutney - Coop

(17)

Kycklinggryta med limeblad - Coop

(5)

Kycklingfilé i basilikasås med granatäpple - Coop

(30)

Lotta Lundgren - Chicken patties i salladsblad - Coop

(127)
15 st
  • Ingredienser 15 st
  • 500 g kycklingfärs
  • 1 msk neutral olja
  • 2 vitlöksklyftor, rivna
  • 0.5 röd chili, finhackad
  • 2 lime, pressad saft
  • 1 msk fisksås
  • 180 g risnudlar
  • 1 msk sesamfrön
  • 180 g färska böngroddar
  • 0.5 msk sesamolja
  • 2 salladslökar, strimlade
  • 0.5 gurka, hyvlad
  • 0.5 kruka färsk mynta
  • Till servering
  • 1 röd chili, strimlad
  • 2 lime, delade

Thailändsk bowl

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

Kycklingfärsen får genuin thailändsk smak av fisksås,lime och chili.

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn färsen tillsden fått fin färg. Tillsätt vitlök och chili och stek någon minut. Häll i limesaft och fisksås. Smaka av med salt.
  2. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Rosta sesamfröna i torr panna till fin färg. Vänd runt böngroddarna i sesamolja och sesamfrön.
  3. Fördela nudlar och alla grönsaker i serveringsskålar. Toppa med färsk mynta, chili och lime att pressa över.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Mangokyckling med habanero - Coop

(4)

Kyckling- och mozzarellapizza - Coop

(2)

Pulled chicken med mangosalsa - Coop

(10)

Grillad kycklingfilé och nudelsallad med apelsin och jordnötter - Coop

(23)

Asiatiska kycklingbiffar med mango chutney - Coop

(17)

Kycklinggryta med limeblad - Coop

(5)

Kycklingfilé i basilikasås med granatäpple - Coop

(30)

Lotta Lundgren - Chicken patties i salladsblad - Coop

(127)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies