Texmexpanna med nachochips

Texmexpanna med nachochips

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(236)

Bästa vegetariska texmex -favoriten, allt i en panna som serveras på bordet.

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
  • 300 g fryst vegofärs soja
  • 1 msk neutral olja, till stekning
  • 1 msk spiskummin
  • 2 tsk mald koriander
  • 1 tsk paprikapulver
  • 0.5 tsk cayennepeppar
  • 380 g kokta svarta bönor, avsköljda (på burk)
  • 400 g krossade tomater
  • salt
  • 200 g nachochips
  • 75 g riven cheddarost
  • 2 dl gräddfil, till servering

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Hetta upp olja i en ugnstålig stekpanna och stek färsen. Tillsätt kryddor, bönor och krossade tomater och låt puttra några minuter. Smaka av med salt.
  2. Stick ner några nachochips och strö över riven ost. Gratinera mitt i ugnen tills osten smält. Servera med gräddfil och resten av chipsen. Låt alla äta direkt ur pannan.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Sandra

2022-08-10

Enkel att laga och god!

Elin

2021-03-09

Jättegott och smidigt! Jag dubblade bönorna och tog chilikryddade tomater. Dessutom tacokrydda istället för kryddblandningen pga enklare. ;)

Annsofi

2021-01-25

Ser så gott ut Kan varieras med blandfärs Nötfärs eller grytbitar

Katarina

2020-03-28

Byter ut kryddorna mot en tacokryddpåse och har kört kikärtor ibland.

Texmexpanna med nachochips
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 300 g fryst vegofärs soja
  • 1 msk neutral olja, till stekning
  • 1 msk spiskummin
  • 2 tsk mald koriander
  • 1 tsk paprikapulver
  • 0.5 tsk cayennepeppar
  • 380 g kokta svarta bönor, avsköljda (på burk)
  • 400 g krossade tomater
  • salt
  • 200 g nachochips
  • 75 g riven cheddarost
  • 2 dl gräddfil, till servering

Texmexpanna med nachochips

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(236)

Bästa vegetariska texmex -favoriten, allt i en panna som serveras på bordet.

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Hetta upp olja i en ugnstålig stekpanna och stek färsen. Tillsätt kryddor, bönor och krossade tomater och låt puttra några minuter. Smaka av med salt.
  2. Stick ner några nachochips och strö över riven ost. Gratinera mitt i ugnen tills osten smält. Servera med gräddfil och resten av chipsen. Låt alla äta direkt ur pannan.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Sandra

2022-08-10

Enkel att laga och god!

Elin

2021-03-09

Jättegott och smidigt! Jag dubblade bönorna och tog chilikryddade tomater. Dessutom tacokrydda istället för kryddblandningen pga enklare. ;)

Annsofi

2021-01-25

Ser så gott ut Kan varieras med blandfärs Nötfärs eller grytbitar

Katarina

2020-03-28

Byter ut kryddorna mot en tacokryddpåse och har kört kikärtor ibland.