Tapenadfylld färsrulle med picklad rödlök

Betyg (1-5):
1 (1 betyg)

Saftig burgare med chilitapenade och picklad rödlök.

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (14)
  • 500 g nötfärs
  • 1 tsk svartpeppar
  • 60 g chilitapenade
  • 1 dl riven ost
  • 1 dl finhackad basilika eller oregano
  • olja (att pensla vid grillning)
  • Picklad rödlök
  • 1 rödlök
  • 1 liten fänkål
  • 0.5 dl vatten
  • 2 msk strösocker
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • Till servering
  • 4 hamburgerbröd
  • 4 salladsblad
  • majonnäs

Gör så här

  1. Platta ut köttfärsen tunt i en rektangel på en bit plastfilm, salta och peppra. Täck färsen med tapenade och strö över ost och örter.
  2. Rulla ihop till en tjock rulle från kortsidan med hjälp av plasten och krama till så att skarven fäster ordentligt.

Picklad rödlök:

  1. Skiva lök och fänkål tunt, gärna med mandolin, och vänd ihop med vatten, socker och vinäger.
  2. Skär fyra skivor av färsen. Krama så att de håller ihop. Grilla till fin färg. Värm bröden på grillen. Fyll med färs, sallad, majonnäs och picklad lök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Paj med varmrökt lax, purjolök och dill

(51)

Köttbullar med ingefära och senap

(0)

Ljummen svart bönsallad

(4)

Bruschetta med kyckling

(8)

Klassiska falafel

(58)

Bratwurst med fänkålscoleslaw och bbq-sås

(6)

Linser med citron och persilja

(40)

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(3)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 500 g nötfärs
  • 1 tsk svartpeppar
  • 60 g chilitapenade
  • 1 dl riven ost
  • 1 dl finhackad basilika eller oregano
  • olja (att pensla vid grillning)
  • Picklad rödlök
  • 1 rödlök
  • 1 liten fänkål
  • 0.5 dl vatten
  • 2 msk strösocker
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • Till servering
  • 4 hamburgerbröd
  • 4 salladsblad
  • majonnäs

Tapenadfylld färsrulle med picklad rödlök

Betyg (1-5):
1 (1 betyg)

Saftig burgare med chilitapenade och picklad rödlök.

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Platta ut köttfärsen tunt i en rektangel på en bit plastfilm, salta och peppra. Täck färsen med tapenade och strö över ost och örter.
  2. Rulla ihop till en tjock rulle från kortsidan med hjälp av plasten och krama till så att skarven fäster ordentligt.

Picklad rödlök:

  1. Skiva lök och fänkål tunt, gärna med mandolin, och vänd ihop med vatten, socker och vinäger.
  2. Skär fyra skivor av färsen. Krama så att de håller ihop. Grilla till fin färg. Värm bröden på grillen. Fyll med färs, sallad, majonnäs och picklad lök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Paj med varmrökt lax, purjolök och dill

(51)

Köttbullar med ingefära och senap

(0)

Ljummen svart bönsallad

(4)

Bruschetta med kyckling

(8)

Klassiska falafel

(58)

Bratwurst med fänkålscoleslaw och bbq-sås

(6)

Linser med citron och persilja

(40)

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(3)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies