Sushirulle

Betyg (1-5):
4.27 (11 betyg)

Egenrullat smakar extra gott, dubbla receptet och bjud på riktig sushifrossa.

Tillagningstid: 40 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 2 dl jasminris
  • 4 dl vatten
  • 3 msk risvinäger
  • 2 msk socker
  • Fyllning:
  • 1 tsk wasabi
  • 2 msk vatten
  • 1 avokado, urkärnad och skuren i bitar
  • 0.25 röd paprika, skuren i smala stavar
  • 0.25 gurka, skuren i smala stavar
  • Garnering:
  • 1 dl solroskärnor
  • 0.5 dl sesamfrö

Gör så här

  1. Koka ris med vatten och salt enligt anvisning på förpackningen. Häll vinäger och socker över riset och rör om försiktigt. Lägg riset på ett bakplåtspapper tryck ut det med en gaffel till en fyrkant 25x30 cm.
  2. Blanda ut wasabin med lite vatten och stryk ut den på riset. Fördela grönsakerna jämnt över riset och rulla med bakplåtspapprets hjälp ihop det hela som en rulltårta.
  3. Strö ut solroskärnorna och sesamfröna på ett bakplåtspapper. Rulla risrullen i fröna så att de fastnar.

Servering

Servera med sojasås och inlagd ingefära.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



yohio

2014-09-10

det va skit bra hahahahahaha

Liknande recept

Sliders med halloumi och BBQ-sås

(7)

Karamelliserad sparrispotatis, kokta päron och ädelost

(11)

Fish tacos deluxe

(32)

Rostbiff med äppel-crème fraiche och sockerstekt färskpotatis

(12)

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Färskostpaj med nässlor

(3)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Tomatsoppa och toast fylld med parmesan- och cannellinikräm

(18)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 2 dl jasminris
  • 4 dl vatten
  • 3 msk risvinäger
  • 2 msk socker
  • Fyllning:
  • 1 tsk wasabi
  • 2 msk vatten
  • 1 avokado, urkärnad och skuren i bitar
  • 0.25 röd paprika, skuren i smala stavar
  • 0.25 gurka, skuren i smala stavar
  • Garnering:
  • 1 dl solroskärnor
  • 0.5 dl sesamfrö

Sushirulle

Betyg (1-5):
4.27 (11 betyg)

Egenrullat smakar extra gott, dubbla receptet och bjud på riktig sushifrossa.

Tillagningstid: 40 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka ris med vatten och salt enligt anvisning på förpackningen. Häll vinäger och socker över riset och rör om försiktigt. Lägg riset på ett bakplåtspapper tryck ut det med en gaffel till en fyrkant 25x30 cm.
  2. Blanda ut wasabin med lite vatten och stryk ut den på riset. Fördela grönsakerna jämnt över riset och rulla med bakplåtspapprets hjälp ihop det hela som en rulltårta.
  3. Strö ut solroskärnorna och sesamfröna på ett bakplåtspapper. Rulla risrullen i fröna så att de fastnar.

Servering

Servera med sojasås och inlagd ingefära.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



yohio

2014-09-10

det va skit bra hahahahahaha

Liknande recept

Sliders med halloumi och BBQ-sås

(7)

Karamelliserad sparrispotatis, kokta päron och ädelost

(11)

Fish tacos deluxe

(32)

Rostbiff med äppel-crème fraiche och sockerstekt färskpotatis

(12)

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Färskostpaj med nässlor

(3)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Tomatsoppa och toast fylld med parmesan- och cannellinikräm

(18)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies