För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Stekt rödspätta med dansk remouladsås

Betyg (1-5):
3 (39 betyg)

En fantastiskt gräddig remouladsås av majonäs, kapris, pickles och curry förgyller fisken i denna rätt.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g rödspättafilé
  • 1 ägg
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 tsk curry
  • 2 msk smör eller margarin
  • 1 tsk salt
  • Dansk remoulad:
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl mellangrädde
  • 1 dl pickles
  • 1 msk kapris
  • 1 tsk curry

Gör så här

Rödspätta

  1. Tina fisken om den är fryst.
  2. Vispa ägg och salt. Blanda mjöl och curry på ett fat, vänd fiskfileérna först i äggblandningen sedan i mjölet.
  3. Stek dem i fettet i en stekpanna.

Dansk remoulad

  1. Blanda ihop majonnäs och grädde. Hacka pickles och kapris fint och rör ner tillsammans med curryn.

Servering

Servera med potatis och gröna bönor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



patrick

2014-09-26

fan vad gott

Liknande recept

Mini-Jansson med gravad lax och rosépeppar

(9)

Krämig potatissallad med stekt lax

(10)

Torsk med chili- och senapstäcke

(14)

Panerad fiskburgare med remouladsås

(9)

Lax med ljummen yoghurtsås

(11)

Tacogratäng - barnens bästa recept

(11)

Lax med blomkålscouscous

(18)

Torskrygg med med rödbetor, kaprisbär och brynt smör

(18)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 500 g rödspättafilé
  • 1 ägg
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 tsk curry
  • 2 msk smör eller margarin
  • 1 tsk salt
  • Dansk remoulad:
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl mellangrädde
  • 1 dl pickles
  • 1 msk kapris
  • 1 tsk curry

Stekt rödspätta med dansk remouladsås

Betyg (1-5):
3 (39 betyg)

En fantastiskt gräddig remouladsås av majonäs, kapris, pickles och curry förgyller fisken i denna rätt.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

Rödspätta

  1. Tina fisken om den är fryst.
  2. Vispa ägg och salt. Blanda mjöl och curry på ett fat, vänd fiskfileérna först i äggblandningen sedan i mjölet.
  3. Stek dem i fettet i en stekpanna.

Dansk remoulad

  1. Blanda ihop majonnäs och grädde. Hacka pickles och kapris fint och rör ner tillsammans med curryn.

Servering

Servera med potatis och gröna bönor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



patrick

2014-09-26

fan vad gott

Liknande recept

Mini-Jansson med gravad lax och rosépeppar

(9)

Krämig potatissallad med stekt lax

(10)

Torsk med chili- och senapstäcke

(14)

Panerad fiskburgare med remouladsås

(9)

Lax med ljummen yoghurtsås

(11)

Tacogratäng - barnens bästa recept

(11)

Lax med blomkålscouscous

(18)

Torskrygg med med rödbetor, kaprisbär och brynt smör

(18)