Stekt rödspätta med dansk remouladsås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.1 (41 betyg)

En fantastiskt gräddig remouladsås av majonäs, kapris, pickles och curry förgyller fisken i denna rätt.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g rödspättafilé
  • 1 ägg
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 msk smör eller margarin
  • 1 tsk salt
  • Dansk remoulad:
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl mellangrädde
  • 1 dl pickles
  • 1 msk kapris
  • 1 tsk curry

Gör så här

Rödspätta

  1. Tina fisken om den är fryst.
  2. Vispa ägg och salt. Blanda mjöl och curry på ett fat, vänd fiskfileérna först i äggblandningen sedan i mjölet.
  3. Stek dem i fettet i en stekpanna.

Dansk remoulad

  1. Blanda ihop majonnäs och grädde. Hacka pickles och kapris fint och rör ner tillsammans med curryn.

Servering

Servera med potatis och gröna bönor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



patrick

2014-09-26

fan vad gott

Liknande recept

Spara recept

Tunnbrödsrulle med varmrökt lax

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Panerad fiskburgare med remouladsås

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Mini-Jansson med gravad lax och rosépeppar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Laxpaket med grönsaker och rökt paprikasmör

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Krämig laxpasta

Betyg
Betyg
(41)
Spara recept

Tacogratäng - barnens bästa recept

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Krämig potatissallad med stekt lax

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Sej med grillad paprika och parmesan

Betyg
Betyg
(115)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 500 g rödspättafilé
  • 1 ägg
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 msk smör eller margarin
  • 1 tsk salt
  • Dansk remoulad:
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl mellangrädde
  • 1 dl pickles
  • 1 msk kapris
  • 1 tsk curry

Stekt rödspätta med dansk remouladsås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.1 (41 betyg)

En fantastiskt gräddig remouladsås av majonäs, kapris, pickles och curry förgyller fisken i denna rätt.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

Rödspätta

  1. Tina fisken om den är fryst.
  2. Vispa ägg och salt. Blanda mjöl och curry på ett fat, vänd fiskfileérna först i äggblandningen sedan i mjölet.
  3. Stek dem i fettet i en stekpanna.

Dansk remoulad

  1. Blanda ihop majonnäs och grädde. Hacka pickles och kapris fint och rör ner tillsammans med curryn.

Servering

Servera med potatis och gröna bönor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



patrick

2014-09-26

fan vad gott

Liknande recept

Spara recept

Tunnbrödsrulle med varmrökt lax

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Panerad fiskburgare med remouladsås

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Mini-Jansson med gravad lax och rosépeppar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Laxpaket med grönsaker och rökt paprikasmör

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Krämig laxpasta

Betyg
Betyg
(41)
Spara recept

Tacogratäng - barnens bästa recept

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Krämig potatissallad med stekt lax

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Sej med grillad paprika och parmesan

Betyg
Betyg
(115)