Snacksticks med musslor/bacon och getost/zucchini

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.2 (5 betyg)

Två varianter på grillade inrullade tilltugg.

Tillagningstid: 30 minuter
16 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 140 g bacon i halverade skivor
  • 140 g små kammussla (pilgrimsmussla) eller musslor på burk i vatten
  • 150 g getost
  • 375 zucchini
  • 1 olivolja

Gör så här

Musslor/bacon

  1. Låt musslorna rinna av eller dela pilgrimsmusslorna. Rulla in varje mussla i bacon. Om musslorna är små, rulla in 2-3 stycken i varje baconpaket. Trä upp på små blötlagda grillpinnar, 2 paket på varje. Grilla på grill eller stek i stekpanna tills baconet är knaprigt och musslorna genomvarma.

Getost/zucchini

  1. Dela osten i 16 bitar. Skär zucchinin i 8 tunna skivor på längden med en osthyvel och dela dem på tvären (använd det som blir över till sallad eller gryta.) Pensla zucchinin med lite olja och grilla eller stek den så att den mjuknar något. Rulla in en ostbit i varje skiva. Trä upp på små blötlagda grillpinnar, 2 rullar på varje. Grilla på grill eller stek i stekpanna tills osten smält lite.

Servering

Servera som tilltugg.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Räksallad med japansk dressing

Betyg
Betyg
(114)
Spara recept

Grillade kungsräkor

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Skagenröradipp med chips

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Parmaskinkschips med skagenröra

Betyg
Betyg
(49)
Spara recept

Rispappersrullar med kräftstjärtar

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Cajunkräftor

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Zucchinisnittar med kräftröra

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Friterade räkbollar med chiliaioli

Betyg
Betyg
(6)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 140 g bacon i halverade skivor
  • 140 g små kammussla (pilgrimsmussla) eller musslor på burk i vatten
  • 150 g getost
  • 375 zucchini
  • 1 olivolja

Snacksticks med musslor/bacon och getost/zucchini

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.2 (5 betyg)

Två varianter på grillade inrullade tilltugg.

Tillagningstid: 30 minuter
16 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

Musslor/bacon

  1. Låt musslorna rinna av eller dela pilgrimsmusslorna. Rulla in varje mussla i bacon. Om musslorna är små, rulla in 2-3 stycken i varje baconpaket. Trä upp på små blötlagda grillpinnar, 2 paket på varje. Grilla på grill eller stek i stekpanna tills baconet är knaprigt och musslorna genomvarma.

Getost/zucchini

  1. Dela osten i 16 bitar. Skär zucchinin i 8 tunna skivor på längden med en osthyvel och dela dem på tvären (använd det som blir över till sallad eller gryta.) Pensla zucchinin med lite olja och grilla eller stek den så att den mjuknar något. Rulla in en ostbit i varje skiva. Trä upp på små blötlagda grillpinnar, 2 rullar på varje. Grilla på grill eller stek i stekpanna tills osten smält lite.

Servering

Servera som tilltugg.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Räksallad med japansk dressing

Betyg
Betyg
(114)
Spara recept

Grillade kungsräkor

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Skagenröradipp med chips

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Parmaskinkschips med skagenröra

Betyg
Betyg
(49)
Spara recept

Rispappersrullar med kräftstjärtar

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Cajunkräftor

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Zucchinisnittar med kräftröra

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Friterade räkbollar med chiliaioli

Betyg
Betyg
(6)