Snacksticks med musslor/bacon och getost/zucchini

Betyg (1-5):
3.25 (4 betyg)

Två varianter på grillade inrullade tilltugg.

Tillagningstid: 30 minuter
16 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (5)
  • 140 g bacon i halverade skivor
  • 140 g små kammussla (pilgrimsmussla) eller musslor på burk i vatten
  • 150 g getost
  • 375 zucchini
  • 1 olivolja

Gör så här

Musslor/bacon

  1. Låt musslorna rinna av eller dela pilgrimsmusslorna. Rulla in varje mussla i bacon. Om musslorna är små, rulla in 2-3 stycken i varje baconpaket. Trä upp på små blötlagda grillpinnar, 2 paket på varje. Grilla på grill eller stek i stekpanna tills baconet är knaprigt och musslorna genomvarma.

Getost/zucchini

  1. Dela osten i 16 bitar. Skär zucchinin i 8 tunna skivor på längden med en osthyvel och dela dem på tvären (använd det som blir över till sallad eller gryta.) Pensla zucchinin med lite olja och grilla eller stek den så att den mjuknar något. Rulla in en ostbit i varje skiva. Trä upp på små blötlagda grillpinnar, 2 rullar på varje. Grilla på grill eller stek i stekpanna tills osten smält lite.

Servering

Servera som tilltugg.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Risbollar med räkor och limedipp

(20)

Kräftröra med dill och tabasco

(6)

Pankostekta kräftstjärtar

(15)

Gurkrulle med asiatisk skagen

(2)

Så här öppnar och äter du ostron

(48)

Kräftstjärtar i smörig sås

(2)

Mexikansk räksallad i glas

(4)

Parmesansnäckor med räkor och lax

(26)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 140 g bacon i halverade skivor
  • 140 g små kammussla (pilgrimsmussla) eller musslor på burk i vatten
  • 150 g getost
  • 375 zucchini
  • 1 olivolja

Snacksticks med musslor/bacon och getost/zucchini

Betyg (1-5):
3.25 (4 betyg)

Två varianter på grillade inrullade tilltugg.

Tillagningstid: 30 minuter
16 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

Musslor/bacon

  1. Låt musslorna rinna av eller dela pilgrimsmusslorna. Rulla in varje mussla i bacon. Om musslorna är små, rulla in 2-3 stycken i varje baconpaket. Trä upp på små blötlagda grillpinnar, 2 paket på varje. Grilla på grill eller stek i stekpanna tills baconet är knaprigt och musslorna genomvarma.

Getost/zucchini

  1. Dela osten i 16 bitar. Skär zucchinin i 8 tunna skivor på längden med en osthyvel och dela dem på tvären (använd det som blir över till sallad eller gryta.) Pensla zucchinin med lite olja och grilla eller stek den så att den mjuknar något. Rulla in en ostbit i varje skiva. Trä upp på små blötlagda grillpinnar, 2 rullar på varje. Grilla på grill eller stek i stekpanna tills osten smält lite.

Servering

Servera som tilltugg.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Risbollar med räkor och limedipp

(20)

Kräftröra med dill och tabasco

(6)

Pankostekta kräftstjärtar

(15)

Gurkrulle med asiatisk skagen

(2)

Så här öppnar och äter du ostron

(48)

Kräftstjärtar i smörig sås

(2)

Mexikansk räksallad i glas

(4)

Parmesansnäckor med räkor och lax

(26)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies