Sill à la russe

Betyg (1-5):
4.04 (23 betyg)

Vacker silltårta, perfekt på sommarbuffén.

Tillagningstid: 25 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 250 g matjesfilé. skuren i små bitar eller skivor
  • 0.5 finhackad röd lök
  • 1.5 dl lättmajonnäs
  • 300 g hela inlagda rödbetor, rivna
  • 300 g kokta morötter, rivna
  • 2 grovrivna, syrliga äpplen
  • 4 grovrivna, hårdkokta ägg
  • 1 msk dill, kvistar

Gör så här

  1. Blanda sillen med löken och 1 msk av majonnäsen och bred ut det på ett fat cirka 25 cm i diameter. Varva rödbetorna, morötterna och äpplena i lager över sillen, bred ut 3 - 4 msk majonäs mellan lagren. Bred ett tunt lager majonäs överst. Täck med platsfolie och ställ kallt. Hit kan rätten förberedas.
  2. Strö över rivet ägg strax före serveringen. Garnera med dill.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



anna lena

2014-08-06

jag tyker htt

Kristina UHr

2013-06-19

Trevlig o lite ovanlig sillrätt - säkert god också!

Liknande recept

Havtornsmarinerad lax med blomkål och rostad gulbeta

(6)

Rödbetsgravad lax med dijonnaise

(0)

Rotsellericarpaccio med tångkaviar

(11)

Inlagd sill med rosépeppar

(8)

Picklad syltlök fylld med jordärtskockspuré och löjrom

(3)

Inkokt lax med dillmajonnäs

(0)

Rödbetssill

(6)

Maki med sotad lax, avokado och picklad morot

(5)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 250 g matjesfilé. skuren i små bitar eller skivor
  • 0.5 finhackad röd lök
  • 1.5 dl lättmajonnäs
  • 300 g hela inlagda rödbetor, rivna
  • 300 g kokta morötter, rivna
  • 2 grovrivna, syrliga äpplen
  • 4 grovrivna, hårdkokta ägg
  • 1 msk dill, kvistar

Sill à la russe

Betyg (1-5):
4.04 (23 betyg)

Vacker silltårta, perfekt på sommarbuffén.

Tillagningstid: 25 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda sillen med löken och 1 msk av majonnäsen och bred ut det på ett fat cirka 25 cm i diameter. Varva rödbetorna, morötterna och äpplena i lager över sillen, bred ut 3 - 4 msk majonäs mellan lagren. Bred ett tunt lager majonäs överst. Täck med platsfolie och ställ kallt. Hit kan rätten förberedas.
  2. Strö över rivet ägg strax före serveringen. Garnera med dill.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



anna lena

2014-08-06

jag tyker htt

Kristina UHr

2013-06-19

Trevlig o lite ovanlig sillrätt - säkert god också!

Liknande recept

Havtornsmarinerad lax med blomkål och rostad gulbeta

(6)

Rödbetsgravad lax med dijonnaise

(0)

Rotsellericarpaccio med tångkaviar

(11)

Inlagd sill med rosépeppar

(8)

Picklad syltlök fylld med jordärtskockspuré och löjrom

(3)

Inkokt lax med dillmajonnäs

(0)

Rödbetssill

(6)

Maki med sotad lax, avokado och picklad morot

(5)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies