Sashimi på gravlax

Betyg (1-5):
4 (2 betyg)

Tillagningstid: 10 min
8 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (5)
  • 200 g gravad lax i bit
  • 0.5 dl gari (inlagd ingefära)
  • 2 msk majonnäs
  • 2 msk wasabi
  • krasse och dill

Gör så här

  1. Skär laxen i 8 bitar. Fördela ingefära på laxbitarna och klicka på majonnäs. Lägg på caviar eller wasabi och garnera med krasse och dill.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Enkla gravlaxbakelser

(3)

Gravad lax med rosépeppar

(3)

Limeströmming

(0)

Minilaxtartar på mörkt pumpernickel

(0)

Deviled eggs – kryddade ägg

(8)

Stompad jansson

(3)

Marinmarinerad lax

(6)

Pankopanerade bläckfiskringar

(2)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 200 g gravad lax i bit
  • 0.5 dl gari (inlagd ingefära)
  • 2 msk majonnäs
  • 2 msk wasabi
  • krasse och dill

Sashimi på gravlax

Betyg (1-5):
4 (2 betyg)

Tillagningstid: 10 min
8 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär laxen i 8 bitar. Fördela ingefära på laxbitarna och klicka på majonnäs. Lägg på caviar eller wasabi och garnera med krasse och dill.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Enkla gravlaxbakelser

(3)

Gravad lax med rosépeppar

(3)

Limeströmming

(0)

Minilaxtartar på mörkt pumpernickel

(0)

Deviled eggs – kryddade ägg

(8)

Stompad jansson

(3)

Marinmarinerad lax

(6)

Pankopanerade bläckfiskringar

(2)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies