För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Sashimi på gravlax

Betyg (1-5):
4 (2 betyg)

Tillagningstid: 10 min
8 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 200 g gravad lax i bit
  • 0.5 dl gari (inlagd ingefära)
  • 2 msk majonnäs
  • 2 msk wasabi
  • krasse och dill

Gör så här

  1. Skär laxen i 8 bitar. Fördela ingefära på laxbitarna och klicka på majonnäs. Lägg på caviar eller wasabi och garnera med krasse och dill.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Laxsashimi med sesamfrön

(24)

Deviled eggs – kryddade ägg

(8)

Parmesansnäckor med räkor och lax

(30)

Enkla gravlaxbakelser

(10)

Filodegsknyten med Västerbottensost

(3)

Mirinmarinerad lax

(8)

Krämig citrongrässill

(1)

Ansjovisröra med brynt smör

(0)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 200 g gravad lax i bit
  • 0.5 dl gari (inlagd ingefära)
  • 2 msk majonnäs
  • 2 msk wasabi
  • krasse och dill

Sashimi på gravlax

Betyg (1-5):
4 (2 betyg)

Tillagningstid: 10 min
8 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär laxen i 8 bitar. Fördela ingefära på laxbitarna och klicka på majonnäs. Lägg på caviar eller wasabi och garnera med krasse och dill.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Laxsashimi med sesamfrön

(24)

Deviled eggs – kryddade ägg

(8)

Parmesansnäckor med räkor och lax

(30)

Enkla gravlaxbakelser

(10)

Filodegsknyten med Västerbottensost

(3)

Mirinmarinerad lax

(8)

Krämig citrongrässill

(1)

Ansjovisröra med brynt smör

(0)