Sallad med haricots verts, rödlök, blodgrape och valnötter
  • Tid 15 min

Sallad med haricots verts, rödlök, blodgrape och valnötter

0 (0 betyg)

En vacker sallad med het dressing.

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 9

Ingredienser

6 portioner
  • 500 g djupfrysta haricots verts
  • 1 blodgrapefrukt, i hinnfria klyftor
  • 1 liten röd lök, i tunna klyftor
  • 0.5 dl färska färska örter, t ex koriander
Dressing:
  • 3 msk fisksås
  • 1 lime, pressad saft
  • 1 tsk färsk ingefära, riven eller
  • 2 krm torkad ingefära
  • 2 tsk råsocker eller brunfarin
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Koka haricots vertsen enligt anvisning på förpackningen. Kyl dem med vatten. Blanda med grapefrukt, (ta även med saften som bildats), lök, örtblad och nötter i en skål. Blanda dressingen och häll över. Smaka eventuellt av med lite salt.

Servering

Servera som för- eller bufférätt eller till kött och fisk.
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar