Sallad med asiatisk tonfiskröra

Betyg (1-5):
3.4 (5 betyg)

Tonfisk med asiatiska smaker i en sallad.

Tillagningstid: 15 minuter
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 13 st
  • 0.5 huvud romansallad
  • 1 stor hyvlad morot
  • 0.5 tärnad gurka
  • rostade sesamfrön
  • Tonfiskröra:
  • 1 burk tonfisk i olja eller vatten (200 g)
  • 1 liten finhackad rödlök
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 1 tsk finackat citrongräs
  • 0.5 urkärnad finhackad röd chili
  • 2 msk finhackad inlagd jalapeños
  • 1 kruka hackad koriander
  • saft av 1 lime
  • 1 msk olivolja

Gör så här

  1. Pressa ut lite av vätskan ur tonfisken och blanda ihopmed resten av ingredienserna till röran. Smaka av medsalt.
  2. Plocka salladsbladen och fördela sallad, morot och gurka på två tallrikar. Skeda på tonfiskröra och strö över sesamfrön.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(0)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo - Coop

(6)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni - Coop

(173)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad - Coop

(10)

Köttfärssoppa tacostyle - Coop

(10)
13 st
  • Ingredienser 13 st
  • 0.5 huvud romansallad
  • 1 stor hyvlad morot
  • 0.5 tärnad gurka
  • rostade sesamfrön
  • Tonfiskröra:
  • 1 burk tonfisk i olja eller vatten (200 g)
  • 1 liten finhackad rödlök
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 1 tsk finackat citrongräs
  • 0.5 urkärnad finhackad röd chili
  • 2 msk finhackad inlagd jalapeños
  • 1 kruka hackad koriander
  • saft av 1 lime
  • 1 msk olivolja

Sallad med asiatisk tonfiskröra

Betyg (1-5):
3.4 (5 betyg)

Tonfisk med asiatiska smaker i en sallad.

Tillagningstid: 15 minuter
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Pressa ut lite av vätskan ur tonfisken och blanda ihopmed resten av ingredienserna till röran. Smaka av medsalt.
  2. Plocka salladsbladen och fördela sallad, morot och gurka på två tallrikar. Skeda på tonfiskröra och strö över sesamfrön.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(0)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo - Coop

(6)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni - Coop

(173)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad - Coop

(10)

Köttfärssoppa tacostyle - Coop

(10)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies