Ris à la Malta-bowl med tropisk frukt

Ris à la Malta-bowl med tropisk frukt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Ris à la Malta kommer här i en ny tappning, nu som en bowl. Blanda risgrynsgröten med vispgrädde och hackade mandlar och toppa med tropisk frukt i bitar. Passar både som lyxig mellis eller dessert.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
  • 1.5 dl vispgrädde
  • 1 dl skalade sötmandlar
  • 500 g risgrynsgröt
  • 1 tsk vaniljsocker
  • strösocker
  • blandad tropisk frukt, t ex drakfrukt, physalis, mango, passionsfrukt och apelsin

Gör så här

  1. Vispa grädden fluffig. Hacka mandlarna fint. Blanda risgrynsgröten med grädden, mandlarna och vaniljsocker. Smaka av med socker.
  2. Fördela i 4 serveringsskålar och toppa med skivad och tärnad frukt.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ris à la Malta-bowl med tropisk frukt
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 1.5 dl vispgrädde
  • 1 dl skalade sötmandlar
  • 500 g risgrynsgröt
  • 1 tsk vaniljsocker
  • strösocker
  • blandad tropisk frukt, t ex drakfrukt, physalis, mango, passionsfrukt och apelsin

Ris à la Malta-bowl med tropisk frukt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Ris à la Malta kommer här i en ny tappning, nu som en bowl. Blanda risgrynsgröten med vispgrädde och hackade mandlar och toppa med tropisk frukt i bitar. Passar både som lyxig mellis eller dessert.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner

Gör så här

  1. Vispa grädden fluffig. Hacka mandlarna fint. Blanda risgrynsgröten med grädden, mandlarna och vaniljsocker. Smaka av med socker.
  2. Fördela i 4 serveringsskålar och toppa med skivad och tärnad frukt.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!