Rawfoodbollar med blåbär och kardemumma

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Söta rawfoodbollar med smak av blåbär och kardemumma. Färga kokosflingorna lila med blåbärssaft.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:100º
16 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 st
  • 140 g torkade blåbär
  • 2 dl russin
  • 1 dl kokosflingor
  • 1 dl skalade mandlar
  • 2 msk kokosolja
  • 1 tsk kardemummakärnor, mortlade
  • Att rulla i:
  • 1 dl kokosflingor
  • 1 dl koncentrerad blåbärssaft

Gör så här

  1. Lägg 1 dl kokosflingor i blåbärssaften och låt dra ca 10 min. Fördela på en plåt med bakplåtspapper och låt torka i ugn ca 15 min.
  2. Mixa ingredienserna till rawfoodbollarna i en matberedare monterad med kniv, till en deg. Forma till bollar och rulla i de färgade kokosflingorna.

Tips

Är blåbären väldigt torra kan de blötläggas i varmt vatten ca 10 min.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Hallonsmoothie - Coop

(7)

Barnens bästa smoothie - Coop

(3)

Mango och hallon med vaniljkesella och nötter - Coop

(2)

Matmuffins med morötter och fetaost - Coop

(5)

Barnens hemgjorda energi-bar - Coop

(2)

Mango passion smoothie - Coop

(7)

Chiayoghurtbägare - Coop

(11)

Vattenmelonsoppa - Coop

(0)
8 st
  • Ingredienser 8 st
  • 140 g torkade blåbär
  • 2 dl russin
  • 1 dl kokosflingor
  • 1 dl skalade mandlar
  • 2 msk kokosolja
  • 1 tsk kardemummakärnor, mortlade
  • Att rulla i:
  • 1 dl kokosflingor
  • 1 dl koncentrerad blåbärssaft

Rawfoodbollar med blåbär och kardemumma

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Söta rawfoodbollar med smak av blåbär och kardemumma. Färga kokosflingorna lila med blåbärssaft.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:100º
16 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg 1 dl kokosflingor i blåbärssaften och låt dra ca 10 min. Fördela på en plåt med bakplåtspapper och låt torka i ugn ca 15 min.
  2. Mixa ingredienserna till rawfoodbollarna i en matberedare monterad med kniv, till en deg. Forma till bollar och rulla i de färgade kokosflingorna.

Tips

Är blåbären väldigt torra kan de blötläggas i varmt vatten ca 10 min.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Hallonsmoothie - Coop

(7)

Barnens bästa smoothie - Coop

(3)

Mango och hallon med vaniljkesella och nötter - Coop

(2)

Matmuffins med morötter och fetaost - Coop

(5)

Barnens hemgjorda energi-bar - Coop

(2)

Mango passion smoothie - Coop

(7)

Chiayoghurtbägare - Coop

(11)

Vattenmelonsoppa - Coop

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies