Proteinmuffins

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.17 (12 betyg)

Nyttiga muffins med Keso, ägg, sojamjöl och pumpakärnor. Perfekta som mellis eller frukost.

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:200º
10 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 250 g cottage cheese
  • 3 ägg
  • 1 dl grovriven parmesan
  • 1 dl pumpakärnor, hackade
  • 1 dl sojamjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 krm salt

Gör så här

  1. Blanda ihop alla ingredienser till en smet och fördela i muffinsformar. Grädda mitt i ugnen 10–15 min. Låt svalna.

Tips

Smaksätt muffinsarna med torkad timjan eller oregano.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2020-10-20

Hej Anna! Är du allergisk mot nötter? Annars kan du ta det istället /Maja, redaktör

Anna

2020-10-17

Hej. Kan man ta något annat än pumpakärnor? jag är allergisk mot dessa och frön

Checkbox Coop

2020-10-06

Hej Lucy, det finns ingen olja i dessa muffins. Vilken ingrediens menar du? /Maja, redaktör

Lucy

2020-10-03

vad kan jag ersätta oljan / fettet med?

Checkbox Coop

2020-09-17

Hej Linnea! Ja, det går bra att frysa dem. Mvh Maja/redaktör

Linnéa

2020-09-07

Kan man frysa in dem?

Checkbox Coop

2020-08-28

Hej Malin, ungsvärmen hade fallit bort men den ska vara 200 grader. Mvh Maja/redaktör

Malin

2020-08-23

Ugnsvärmen då?

Liknande recept

Spara recept

Dinkelfläta med tranbär

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Frukostbröd

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Marmelad grundrecept

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Snabba jullimpan med frukt och nötter

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Fruktbröd

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Quinoagröt med tropisk topping

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Citronmarmelad

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Smoothietallrik

Betyg
Betyg
(7)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 250 g cottage cheese
  • 3 ägg
  • 1 dl grovriven parmesan
  • 1 dl pumpakärnor, hackade
  • 1 dl sojamjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 krm salt

Proteinmuffins

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.17 (12 betyg)

Nyttiga muffins med Keso, ägg, sojamjöl och pumpakärnor. Perfekta som mellis eller frukost.

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:200º
10 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ihop alla ingredienser till en smet och fördela i muffinsformar. Grädda mitt i ugnen 10–15 min. Låt svalna.

Tips

Smaksätt muffinsarna med torkad timjan eller oregano.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2020-10-20

Hej Anna! Är du allergisk mot nötter? Annars kan du ta det istället /Maja, redaktör

Anna

2020-10-17

Hej. Kan man ta något annat än pumpakärnor? jag är allergisk mot dessa och frön

Checkbox Coop

2020-10-06

Hej Lucy, det finns ingen olja i dessa muffins. Vilken ingrediens menar du? /Maja, redaktör

Lucy

2020-10-03

vad kan jag ersätta oljan / fettet med?

Checkbox Coop

2020-09-17

Hej Linnea! Ja, det går bra att frysa dem. Mvh Maja/redaktör

Linnéa

2020-09-07

Kan man frysa in dem?

Checkbox Coop

2020-08-28

Hej Malin, ungsvärmen hade fallit bort men den ska vara 200 grader. Mvh Maja/redaktör

Malin

2020-08-23

Ugnsvärmen då?

Liknande recept

Spara recept

Dinkelfläta med tranbär

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Frukostbröd

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Marmelad grundrecept

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Snabba jullimpan med frukt och nötter

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Fruktbröd

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Quinoagröt med tropisk topping

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Citronmarmelad

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Smoothietallrik

Betyg
Betyg
(7)