Pizza med olika topping

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (1 betyg)

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 pizzadeg, gärna surdeg (à 400 g)
  • 2 dl tomatsås
  • 2 dl crème fraiche
  • 150 g riven ost
  • 100 g rökt skinka
  • 200 g morötter (hyvlad med skalare)
  • 4 msk pesto
  • 2 msk pinjenötter
  • 70 g rucola, till servering
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Dela degen i fyra delar och dra ut dem till små pizzor. Lägg pizzorna på en plåt med bakplåtspapper.
  2. Bred tomatsås eller crème fraiche på bottnarna. Strö över osten. Toppa med skinka eller morötter. Klicka på pesto för dem som vill ha och strö ev på pinjenötter och svartpeppar.
  3. Grädda mitt i ugnen till fin färg, ca 15 min. Toppa med rucola.

Tips

Blanda ut creme fraiche med lite av tomatsåsen och låt barnen doppa grönsaksstavar.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Piroger med köttfärs

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Grönkålspaj med julskinka och senapscréme

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Indiska köttfärsknyten

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

Betyg
Betyg
(183)
Spara recept

Skink- och ostpaj

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Pastasallad med skinka

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Tapenadfylld färsrulle med picklad rödlök

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Grillad lammrostbiff med sallad

Betyg
Betyg
(24)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 2 pizzadeg, gärna surdeg (à 400 g)
  • 2 dl tomatsås
  • 2 dl crème fraiche
  • 150 g riven ost
  • 100 g rökt skinka
  • 200 g morötter (hyvlad med skalare)
  • 4 msk pesto
  • 2 msk pinjenötter
  • 70 g rucola, till servering
  • svartpeppar

Pizza med olika topping

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (1 betyg)

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela degen i fyra delar och dra ut dem till små pizzor. Lägg pizzorna på en plåt med bakplåtspapper.
  2. Bred tomatsås eller crème fraiche på bottnarna. Strö över osten. Toppa med skinka eller morötter. Klicka på pesto för dem som vill ha och strö ev på pinjenötter och svartpeppar.
  3. Grädda mitt i ugnen till fin färg, ca 15 min. Toppa med rucola.

Tips

Blanda ut creme fraiche med lite av tomatsåsen och låt barnen doppa grönsaksstavar.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Piroger med köttfärs

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Grönkålspaj med julskinka och senapscréme

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Indiska köttfärsknyten

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

Betyg
Betyg
(183)
Spara recept

Skink- och ostpaj

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Pastasallad med skinka

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Tapenadfylld färsrulle med picklad rödlök

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Grillad lammrostbiff med sallad

Betyg
Betyg
(24)