Pizza med olika topping

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 10 st
  • 2 pizzadeg, gärna surdeg (à 400 g)
  • 2 dl tomatsås
  • 2 dl crème fraiche
  • 150 g riven ost
  • 100 g rökt skinka
  • 200 g morötter (hyvlad med skalare)
  • 4 msk pesto
  • 2 msk pinjenötter
  • 70 g rucola, till servering
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Dela degen i fyra delar och dra ut dem till små pizzor. Lägg pizzorna på en plåt med bakplåtspapper.
  2. Bred tomatsås eller crème fraiche på bottnarna. Strö över osten. Toppa med skinka eller morötter. Klicka på pesto för dem som vill ha och strö ev på pinjenötter och svartpeppar.
  3. Grädda mitt i ugnen till fin färg, ca 15 min. Toppa med rucola.

Tips

Blanda ut creme fraiche med lite av tomatsåsen och låt barnen doppa grönsaksstavar.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Örtfrittata - Coop

(2)

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

Köttfärssoppa tacostyle - Coop

(10)

Matkassens caesarsallad - Coop

(30)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(9)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo - Coop

(7)

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)
10 st
  • Ingredienser 10 st
  • 2 pizzadeg, gärna surdeg (à 400 g)
  • 2 dl tomatsås
  • 2 dl crème fraiche
  • 150 g riven ost
  • 100 g rökt skinka
  • 200 g morötter (hyvlad med skalare)
  • 4 msk pesto
  • 2 msk pinjenötter
  • 70 g rucola, till servering
  • svartpeppar

Pizza med olika topping

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela degen i fyra delar och dra ut dem till små pizzor. Lägg pizzorna på en plåt med bakplåtspapper.
  2. Bred tomatsås eller crème fraiche på bottnarna. Strö över osten. Toppa med skinka eller morötter. Klicka på pesto för dem som vill ha och strö ev på pinjenötter och svartpeppar.
  3. Grädda mitt i ugnen till fin färg, ca 15 min. Toppa med rucola.

Tips

Blanda ut creme fraiche med lite av tomatsåsen och låt barnen doppa grönsaksstavar.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Örtfrittata - Coop

(2)

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

Köttfärssoppa tacostyle - Coop

(10)

Matkassens caesarsallad - Coop

(30)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(9)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo - Coop

(7)

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies