Pelle Jansson-snitt
  • Tid 20 min

Pelle Jansson-snitt

3.27 (11 betyg)

En god förrätt med oxfilé, pepparrot och löjrom.

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 7

Ingredienser

16 stycken
  • 0.33 baguette
  • 2 msk olivolja
  • 240 g oxfilé
  • salt
  • svartpeppar
  • 0.5 dl färsk pepparrot ev mer
  • 80 g löjrom
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Skiva baguetten i centimetertjocka skivor. Stek brödskivorna i en het panna med olivolja.

  2. 2

    Skiva oxfilén lövtunt. Lägg köttet på brödet, salta och peppra.

  3. 3

    Toppa med riven pepparrot och 1 tesked löjrom.

Sätt ett betyg

1 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Nisse

    Det är märkligt att en så fin förrätt som Pelle Jansson nästan helt försvunnit. Till alla som inte prövat säger jag bara, gör det.