För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Peixe frito com batata doce

Betyg (1-5):
2 (4 betyg)

Brasiliansk kustgryta, med både hetta, sötma och smak av sol.

Tillagningstid: 30 minuter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g torskfilé
  • 1 tsk olja till stekning
  • 750 g sötpotatis, skuren i små kuber
  • 1 hackad gul lök
  • 2 hackade vitlöksklyftor
  • 8 torkade aprikoser, skurna i små bitar
  • 4 dl kokosmjölk
  • 1 urkärnad, finhackad chili
  • 0.5 dl färsk koriander
  • 2 krm salt

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser utom fisken och korianderbladen i en gryta och låt koka tills potatisen är mjuk, cirka 15 minuter . Rör om då och då.
  2. Bryn fiskfiléerna mycket lätt i olja. Flytta över till grytan och koka på svag värme ytterligare 5-10 minuter tills fisken är kokt. Strö över koriander.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Fisk med frasigt täcke

(74)

Torsk med tomat, halloumi och dill

(11)

Dillslungade grönsaker med rimmad lax

(2)

Lax med ingefära, chili och lime

(22)

Ugnsfisk med saffran och vitlök

(24)

Morots- och sesampanerad lax med persiljemos

(3)

Laxbiffar med kryddörtsyoghurt och rödbetor

(0)

Fiskbullar i thaisås

(4)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 600 g torskfilé
  • 1 tsk olja till stekning
  • 750 g sötpotatis, skuren i små kuber
  • 1 hackad gul lök
  • 2 hackade vitlöksklyftor
  • 8 torkade aprikoser, skurna i små bitar
  • 4 dl kokosmjölk
  • 1 urkärnad, finhackad chili
  • 0.5 dl färsk koriander
  • 2 krm salt

Peixe frito com batata doce

Betyg (1-5):
2 (4 betyg)

Brasiliansk kustgryta, med både hetta, sötma och smak av sol.

Tillagningstid: 30 minuter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser utom fisken och korianderbladen i en gryta och låt koka tills potatisen är mjuk, cirka 15 minuter . Rör om då och då.
  2. Bryn fiskfiléerna mycket lätt i olja. Flytta över till grytan och koka på svag värme ytterligare 5-10 minuter tills fisken är kokt. Strö över koriander.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Fisk med frasigt täcke

(74)

Torsk med tomat, halloumi och dill

(11)

Dillslungade grönsaker med rimmad lax

(2)

Lax med ingefära, chili och lime

(22)

Ugnsfisk med saffran och vitlök

(24)

Morots- och sesampanerad lax med persiljemos

(3)

Laxbiffar med kryddörtsyoghurt och rödbetor

(0)

Fiskbullar i thaisås

(4)