Pasta med makrill och tomatsås

Pasta med makrill och tomatsås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(24)

Middag på bordet på några minuter. Och känslan är genuint italiensk! Recept av: Liselott Forslin/ Sundkurs.se och foto: Ulrika Ekblom

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 280 g fullkornsspagetti
  • 250 g makrill i tomatsås (2 askar)
  • 1 dl urkärnad kalamataoliv
  • 70 g babyspenat
  • 1 dl strimlad bladpersilja
  • salt och nymald svartpeppar

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Låt rinna av men spara 2 dl av pastavattnet.
  2. Lägg tillbaka pastan i kastrullen och lägg i makrillen med tomatsåsen och pastavattnet. Tillsätt oliver och spenat och värm tills spenaten sjunkit ihop. Rör ner persiljan och smaka av med salt och peppar.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna-Lena

2019-01-15

Snabblagat, gott, nyttigt!

Liknande recept

Spara recept

Citronstekt laxfilé med salsa fresca

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Spenatfyllda spättafiléer

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Varmrökt lax med gurksallad

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Mikrokokt lax med rucolasmör

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Lax med limesås och spenatwok

Betyg
Betyg
(53)
Spara recept

Ugnsbakad laxfilé med ägg- och avokadoröra

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Curry med lax

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Pölsa

Betyg
Betyg
(13)
Pasta med makrill och tomatsås
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 280 g fullkornsspagetti
  • 250 g makrill i tomatsås (2 askar)
  • 1 dl urkärnad kalamataoliv
  • 70 g babyspenat
  • 1 dl strimlad bladpersilja
  • salt och nymald svartpeppar

Pasta med makrill och tomatsås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(24)

Middag på bordet på några minuter. Och känslan är genuint italiensk! Recept av: Liselott Forslin/ Sundkurs.se och foto: Ulrika Ekblom

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Låt rinna av men spara 2 dl av pastavattnet.
  2. Lägg tillbaka pastan i kastrullen och lägg i makrillen med tomatsåsen och pastavattnet. Tillsätt oliver och spenat och värm tills spenaten sjunkit ihop. Rör ner persiljan och smaka av med salt och peppar.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna-Lena

2019-01-15

Snabblagat, gott, nyttigt!

Liknande recept

Spara recept

Citronstekt laxfilé med salsa fresca

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Spenatfyllda spättafiléer

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Varmrökt lax med gurksallad

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Mikrokokt lax med rucolasmör

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Lax med limesås och spenatwok

Betyg
Betyg
(53)
Spara recept

Ugnsbakad laxfilé med ägg- och avokadoröra

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Curry med lax

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Pölsa

Betyg
Betyg
(13)