Pasta med makrill och tomatsås
  • Tid 15 min

Pasta med makrill och tomatsås

3.67 (3 betyg)

Middag på bordet på några minuter. Och känslan är genuint italiensk! Recept av: Liselott Forslin/ Sundkurs.se och foto: Ulrika Ekblom

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 6

Ingredienser

4 portioner
  • 280 g fullkornsspagetti
  • 250 g makrill i tomatsås (2 askar)
  • 1 dl urkärnad kalamataoliv
  • 70 g babyspenat
  • 1 dl strimlad bladpersilja
  • salt och nymald svartpeppar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Låt rinna av men spara 2 dl av pastavattnet.

  2. 2

    Lägg tillbaka pastan i kastrullen och lägg i makrillen med tomatsåsen och pastavattnet. Tillsätt oliver och spenat och värm tills spenaten sjunkit ihop. Rör ner persiljan och smaka av med salt och peppar.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar