För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Pasta med het tomatsås och chorizo

Betyg (1-5):
3.56 (18 betyg)

Spagetti med slantad chorizo och lök i en het tomatsås som toppas med persilja.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g spagetti
  • 300 g chorizo
  • 1 gul lök
  • 2 tsk neutral olja
  • 3 msk tomatpuré
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 400 g krossade tomater
  • 1 msk honung
  • 1 tsk chiliflakes
  • salt
  • 30 g färsk persilja, grovhackad

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Skär chorizon i sneda slantar och strimla löken. Stek korven i olja till fin färg. Tillsätt löken och stek med tills den är mjuk. Tillsätt tomatpuré och vitlök och stek ytterligare några minuter under omrörning.
  2. Häll i krossade tomater, honung och chiliflakes. Låt småputtra ca 5 min och smaka av med salt. Servera med pastan och toppa med persilja.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Maylie

2019-08-06

Superhet och supergod!

Liknande recept

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

(14)

Omelettrulle med grönkål och fetaost

(31)

Lotta Lundgren - Zucchiniburgare med klyftpotatis

(75)

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

(30)

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

(114)

Kycklingbollar med dill och citron

(59)

Thaikyckling med kokosnudlar - Lotta Lundgren

(127)

Lotta Lundgren - Ramen med fläskkarré och svamp

(65)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 400 g spagetti
  • 300 g chorizo
  • 1 gul lök
  • 2 tsk neutral olja
  • 3 msk tomatpuré
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 400 g krossade tomater
  • 1 msk honung
  • 1 tsk chiliflakes
  • salt
  • 30 g färsk persilja, grovhackad

Pasta med het tomatsås och chorizo

Betyg (1-5):
3.56 (18 betyg)

Spagetti med slantad chorizo och lök i en het tomatsås som toppas med persilja.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Skär chorizon i sneda slantar och strimla löken. Stek korven i olja till fin färg. Tillsätt löken och stek med tills den är mjuk. Tillsätt tomatpuré och vitlök och stek ytterligare några minuter under omrörning.
  2. Häll i krossade tomater, honung och chiliflakes. Låt småputtra ca 5 min och smaka av med salt. Servera med pastan och toppa med persilja.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Maylie

2019-08-06

Superhet och supergod!

Liknande recept

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

(14)

Omelettrulle med grönkål och fetaost

(31)

Lotta Lundgren - Zucchiniburgare med klyftpotatis

(75)

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

(30)

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

(114)

Kycklingbollar med dill och citron

(59)

Thaikyckling med kokosnudlar - Lotta Lundgren

(127)

Lotta Lundgren - Ramen med fläskkarré och svamp

(65)