Pasta bolognese med mifú

Betyg (1-5):
5 (2 betyg)

Recept från Valio och Sigrid Bárány

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (16)
  • 320 g pasta
  • 330 g mifú naturell
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 morot, hackad
  • 2 blekselleristjälkar, hackade
  • 150 g skogschampinjoner, skivade
  • 2 vitlöksklyftor, hackade
  • valio smör laktosfri
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 400 g hela tomater, klippta
  • 1 tsk oregano
  • 2 tsk honung
  • valio smör laktosfri till stekning
  • japansk soja eller svartpeppar efter smak
  • Till servering
  • riven parmesan
  • färsk oregano

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på paketet.
  2. Fräs lök, morot, selleri, svamp och vitlök mjuka i smör, tillsätt vin, tomater, oregano, och honung och låt sjuda under lock i ca 20 min. Späd med vatten om det blir för torrt.
  3. Hetta upp smör i en stekpanna och stek mifú gyllenbrun, ställ åt sidan.
  4. Häll i mifú i tomatsåsen och låt koka upp. Smaka av med ljus soja och svartpeppar.
  5. servera med pasta och toppa med riven parmesanost och oregano.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Stéphanie

2018-09-19

Bilden stämmer inte överens med hur det såg ut men smaken var det verkligen inte några som helst fel på. Väldigt gott.

Liknande recept

Grönsaksbolognese

(20)

Risoni med svamp och parmesan

(22)

Pasta penne med köttfärs och champinjoner

(23)

Vegetarisk pastasås

(12)

Pasta med svampsås

(15)

Spagetti med tomatsås och vitlöksfräst svamp

(32)

Pasta med kantareller och brynt rucolasmör

(18)

Svamplasagne

(45)
16 st
  • Ingredienser (16)
  • 320 g pasta
  • 330 g mifú naturell
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 morot, hackad
  • 2 blekselleristjälkar, hackade
  • 150 g skogschampinjoner, skivade
  • 2 vitlöksklyftor, hackade
  • valio smör laktosfri
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 400 g hela tomater, klippta
  • 1 tsk oregano
  • 2 tsk honung
  • valio smör laktosfri till stekning
  • japansk soja eller svartpeppar efter smak
  • Till servering
  • riven parmesan
  • färsk oregano

Pasta bolognese med mifú

Betyg (1-5):
5 (2 betyg)

Recept från Valio och Sigrid Bárány

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på paketet.
  2. Fräs lök, morot, selleri, svamp och vitlök mjuka i smör, tillsätt vin, tomater, oregano, och honung och låt sjuda under lock i ca 20 min. Späd med vatten om det blir för torrt.
  3. Hetta upp smör i en stekpanna och stek mifú gyllenbrun, ställ åt sidan.
  4. Häll i mifú i tomatsåsen och låt koka upp. Smaka av med ljus soja och svartpeppar.
  5. servera med pasta och toppa med riven parmesanost och oregano.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Stéphanie

2018-09-19

Bilden stämmer inte överens med hur det såg ut men smaken var det verkligen inte några som helst fel på. Väldigt gott.

Liknande recept

Grönsaksbolognese

(20)

Risoni med svamp och parmesan

(22)

Pasta penne med köttfärs och champinjoner

(23)

Vegetarisk pastasås

(12)

Pasta med svampsås

(15)

Spagetti med tomatsås och vitlöksfräst svamp

(32)

Pasta med kantareller och brynt rucolasmör

(18)

Svamplasagne

(45)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies