Pasta bolognese med mifú

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.33 (3 betyg)

Recept från Valio och Sigrid Bárány

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 320 g pasta
  • 330 g mifú naturell
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 morot, hackad
  • 2 blekselleristjälkar, hackade
  • 150 g skogschampinjoner, skivade
  • 2 vitlöksklyftor, hackade
  • valio smör laktosfri
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 400 g hela tomater, klippta
  • 1 tsk oregano
  • 2 tsk honung
  • valio smör laktosfri till stekning
  • japansk soja eller svartpeppar efter smak
  • Till servering
  • riven parmesan
  • färsk oregano

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på paketet.
  2. Fräs lök, morot, selleri, svamp och vitlök mjuka i smör, tillsätt vin, tomater, oregano, och honung och låt sjuda under lock i ca 20 min. Späd med vatten om det blir för torrt.
  3. Hetta upp smör i en stekpanna och stek mifú gyllenbrun, ställ åt sidan.
  4. Häll i mifú i tomatsåsen och låt koka upp. Smaka av med ljus soja och svartpeppar.
  5. servera med pasta och toppa med riven parmesanost och oregano.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Stéphanie

2018-09-19

Bilden stämmer inte överens med hur det såg ut men smaken var det verkligen inte några som helst fel på. Väldigt gott.

Liknande recept

Spara recept

Gnocchi med svamp och blomkål

Betyg
Betyg
(64)
Spara recept

Pasta penne med köttfärs och champinjoner

Betyg
Betyg
(39)
Spara recept

Pasta med kantareller och brynt rucolasmör

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Vegetarisk pastasås

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Pastaknyten med portabello, parmesan och pancetta

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Pasta med kantareller, spenat och färska örter

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Spagetti med tomatsås och vitlöksfräst svamp

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Pasta gorgonzola

Betyg
Betyg
(57)
16 st
  • Ingredienser (16)
  • 320 g pasta
  • 330 g mifú naturell
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 morot, hackad
  • 2 blekselleristjälkar, hackade
  • 150 g skogschampinjoner, skivade
  • 2 vitlöksklyftor, hackade
  • valio smör laktosfri
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 400 g hela tomater, klippta
  • 1 tsk oregano
  • 2 tsk honung
  • valio smör laktosfri till stekning
  • japansk soja eller svartpeppar efter smak
  • Till servering
  • riven parmesan
  • färsk oregano

Pasta bolognese med mifú

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.33 (3 betyg)

Recept från Valio och Sigrid Bárány

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på paketet.
  2. Fräs lök, morot, selleri, svamp och vitlök mjuka i smör, tillsätt vin, tomater, oregano, och honung och låt sjuda under lock i ca 20 min. Späd med vatten om det blir för torrt.
  3. Hetta upp smör i en stekpanna och stek mifú gyllenbrun, ställ åt sidan.
  4. Häll i mifú i tomatsåsen och låt koka upp. Smaka av med ljus soja och svartpeppar.
  5. servera med pasta och toppa med riven parmesanost och oregano.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Stéphanie

2018-09-19

Bilden stämmer inte överens med hur det såg ut men smaken var det verkligen inte några som helst fel på. Väldigt gott.

Liknande recept

Spara recept

Gnocchi med svamp och blomkål

Betyg
Betyg
(64)
Spara recept

Pasta penne med köttfärs och champinjoner

Betyg
Betyg
(39)
Spara recept

Pasta med kantareller och brynt rucolasmör

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Vegetarisk pastasås

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Pastaknyten med portabello, parmesan och pancetta

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Pasta med kantareller, spenat och färska örter

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Spagetti med tomatsås och vitlöksfräst svamp

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Pasta gorgonzola

Betyg
Betyg
(57)