Örtig lax med grapefrukt och rostade fänkålsfrön
  • Tid 10 min

Örtig lax med grapefrukt och rostade fänkålsfrön

3.45 (11 betyg)

Den varmrökta laxen får ny smak när den kryddas med örter och toppas rostade fänkålsfrön.

  • Tillagningstid 10 min
  • Ingredienser 5

Ingredienser

4 portioner
  • 0.5 dl fänkålsfrön
  • 500 g delad varmrökt lax
  • 2 dl hackade örter t ex gräslök och dill
  • 200 g färskost
  • 2 fileade grapefrukter
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Rosta fänkålsfröna i torr het panna cirka 1 minut.

  2. 2

    Rulla laxbitarna i örthacket. Lägg upp på tallrik.

  3. 3

    Lägg en klick färskost på tallriken. Strö fänkålsfröna över färskosten.

  4. 4

    Servera med grapefrukten.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar